کارشناس مبارزه با بیماری های واگیر مرکز بهداشت استان ایلام گفت:مصرف فرآورده های پاستوریزه یا لبنیاتی که از شیر جوشیده شده تهیه شده اند، جوشاندن شیر به مدت پنج دقیقه و مایه کوبی به موقع دام ها ازجمله راههای پیشگیری از این بیماری است.
کد خبر: ۲۶۶۶۳۵
تاریخ انتشار: ۰۵ مرداد ۱۳۹۵ - ۱۵:۲۰ 26 July 2016
کارشناس مبارزه با بیماری های واگیر مرکز بهداشت استان ایلام گفت:مصرف فرآورده های پاستوریزه یا لبنیاتی که از شیر جوشیده شده تهیه شده اند، جوشاندن شیر به مدت پنج دقیقه و مایه کوبی به موقع دام ها ازجمله راههای پیشگیری از این بیماری است.

به گزارش تابناک ایلام؛علی جلیلیان اظهار کرد: افرادی چون قصابان و دامداران که با احشام سرو کار دارند برای جلوگیری از ابتلا به بیماری تب مالت از لوازم حفاظتی مانند ماسک و دستکش هنگام تماس با دام یا وسایل شیر دوشی استفاده کنند.

وی افزود: راه های انتقال بیماری تب مالت از طریق مصرف گوشت و لبنیات آلوده، تماس با ترشحات دام آلوده مانند خون و ترشحات جفت یا از طریق استنشاقی و تنفسی در محیط های آلوده مانند محل های نگهداری دام که فاقد تهویه و شرایط بهداشتی مناسب هستند است.

وی با بیان اینکه میزان شیوع این بیماری در گروه های در معرض خطر مانند دامداران و قصابان بیشتر است، افزود: این بیماری جز بیماری های مشترک انسان و دام است که علائم آن با تب و کوفتگی بدن آشکار می شود و در صورت درمان نشدن به یک بیماری مزمن تبدیل می شود.

جلیلیان یادآور شد: ازجمله راه های پیشگیری از این بیماری مصرف فرآورده های پاستوریزه یا لبنیاتی که از شیر جوشیده شده تهیه شده اند، جوشاندن شیر به مدت پنج دقیقه و مایه کوبی به موقع دام ها توسط دامپزشکی است.

وی گفت: تب مالت در استان های غربی از جمله همدان، لرستان، کردستان و کرمانشاه شایع است اما میزان ابتلا به این بیماری در ایلام بسیار پایین است و تا کنون موارد کمی از این بیماری در ایلام مشاهده شده که مبتلایان مورد درمان قرار گرفته اند.
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار