به گزارش تابناک ایلام؛دکتر راضی ناصری فر اظهار کرد:
برنامه سلامت نوروزی این دانشگاه از اول اسفند 95 آغاز و تا 15 فروردین 96
ادامه دارد و در چارچوب این طرح نظارت بهداشتی بر مراکز تهیه و توزیع مواد
غذایی ، اماکن عمومی ، اماکن بین راهی ، بهداشت مواد غذایی ، کنترل
دخانیات ، بهداشت آب و استخرهای شنا در ساعات اداری ، غیر اداری و ایام
تعطیل در حال اجراست.
وی افزود: 86 نفر از بازرسان بهداشت محیط در قالب
گروه های 2 نفره از ساعت هشت صبح تا 20 شب کار نظارت و پایش در مراکز فوق
را بر عهده دارند.
معاون دانشگاه علوم پزشکی ایلام یاداور شد: از ابتدای
اجرای این طرح تاکنون سه هزار و 325 مورد بازرسی بهداشت محیطی از مراکز
تهیه و توزیع و عرضه مواد غذایی حساس با اولویت کنترل بهداشتی فردی و
بهداشت مواد غذایی صورت گرفته است، همچنین در این مدت 760 مورد بازرسی از
اماکن عمومی حساس از جمله آرایشگاه ها ، هتل و مراکز اقامتی صورت گرفته
است.
ناصری فر تاکید کرد: 71 مورد بازرسی بهداشت محیطی از اماکن بین
راهی ، 82 مورد بازرسی بهداشت محیطی از سامانه های آبرسانی ، 41 مورد
بازرسی از مراکز عرضه دخانیات بویژه قلیان از دیگر فعالیت های بازرسان این
دانشگاه در چارچوب طرح سلامت نوروزی بوده است.
وی اضافه کرد: با تلاش
های صورت گرفته یک هزار و 300 کیلوگرم مواد غذایی فاسد و غیر بهداشتی کشف و
معدوم شده ، 950 مورد کلرسنجی از آب آشامیدنی انجام گرفته ، 181 مورد
نمونه برداری میکروبی آب ، 120 نمونه برداری مواد غذایی و در مجموع 51 مرکز
و مکان متخلف به مراجع قضایی معرفی شده اند.