کد خبر: ۴۵۸۱۳۱
تاریخ انتشار: ۲۱ تير ۱۳۹۶ - ۰۸:۴۴ 12 July 2017
محققان علوم پزشکی اعلام کردند مصرف قهوه بیشتر، مرگ و میر جامعه را کاهش می دهد.

محققان این نتیجه را در مطالعه بر روی مردم اروپا یافتند و نتایج آن را در شماره اخیر نشریه تازه های طب داخلی منتشر کردند.

در دو مطالعه ای که بر روی 451 هزار و 743 شرکت کننده مرد و زن در ده کشور اروپایی انجام گرفت مشخص شد نوشیدن قهوه خطر مرگ و میر را کاهش می دهد.

این مطالعه به مدت 16 سال و 5 ماه انجام شد و در نهایت محققان دریافتند نوشیدن سه فنجان یا بیشتر از قهوه در روز خطر مرگ را تا 12 درصد کاهش می دهد و این کاهش خطر در زنان 7 درصد است.

همچنین این میزان نوشیدن قهوه در روز خطر مرگ ناشی از بیماری های دستگاه گوارشی را تا 59 درصد در مردان و 40 درصد در زنان کاهش می دهد.

به گزارش پایگاه خبری یورک الرت در اینترنت،‌ قَهوه نوعی نوشیدنی رایج است که از دانه‌های بوداده و آسیاب شده گیاه قهوه به دست می‌آید.

گیاه قهوه بومی مناطق نیمه‌گرمسیری آفریقا و برخی از جزایر جنوب و جنوب شرق آسیا است.

 این گیاه از آفریقا به سایر نقاط جهان پراکنده شد و در حال حاضر در بیش از 70 کشور کشت می‌شود که در درجه اول مناطق استوایی آمریکا، جنوب شرقی آسیا، هند و آفریقاست.

 هنگام رسیدن میوه گیاه قهوه، دانه‌های قهوه را برداشت، پردازش و در نهایت خشک می‌کنند.

دانه‌های قهوه خشک شده به درجات مختلف بو داده می‌شوند، بسته به عطر و طعم مورد نظر، درجه‌بندی‌های مختلفی برای این محصول در نظر گرفته شده است.

 قهوه کمی اسیدی است و می‌تواند به علت داشتن کافئین بالا موجب تحریک انسان گردد.
 خبرگزاری صدا و سیما
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار