اما ساندويچ بستني برند Coles كه در سوپرماركت هاي استراليا به فروش مي رسد، آب نمي شود، حتي بعد از اين كه چند روز در دماي حدود 80 درجه بيرون بماند.
خانم ماري سالتر، يكي از مصرف كنندگان اين ساندويچ بستني ابراز نگراني كرد كه هيچ حيوان، حشره يا حتي عناصر هواي گرم به اين ساندويچ بستني بعد از 4 روز بيرون ماندن دست نزده بودند.
او گفت: «در تهیه ساندويچ های بستني، ما از تكنيك هاي غذايي بسيار ساده و پركاربردي كه فرايند آب شدن را كند كرده و امكان مصرف ساندويچ بستني را بدون تكه تكه شدن فراهم مي سازند، استفاده مي كنیم.»
او افزود: «اين تكنيك شامل اضافه كردن غليظ كننده به خامه است که ساختار لانه زنبوري ايجاد و به كند شدن فرايند آب شدن كمك مي مي كند. هنگامي كه اين ساندويچ بستني شروع به آب شدن كرده و مايع تبخير مي شود، آن چيزي كه براي شما مي ماند چيزي مثل كف به نظر مي رسد.»