حجت‌الاسلام والمسلمین شفیعی:
رئیس دفتر استانی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های خوزستان گفت: امروز فرصت تاریخی برای حوزه‌ها و دانشگاه‌ها است که مبانی اقتصاد اسلامی و پیش نیازهای حمایت از کالای ایرانی را تبیین و به گفتمان عمومی تبدیل کنند.
کد خبر: ۵۸۹۶۶۱
تاریخ انتشار: ۲۳ فروردين ۱۳۹۷ - ۱۰:۵۰ 12 April 2018

حجت الاسلام والمسلمین سیدمحسن شفیعی در جمع خبرنگاران با اشاره به شهادت سید عمار موسوی شهید مدافع حرم، آن را سند قطعی درستی حرکت نظام اسلامی دانست.

وی ادامه داد: سکاندار انقلاب اسلامی آن امامی است که گفت «اسراییل غده سرطانی است و باید از بین برود.» شهید موسوی از شهدای عرب خوزستان است، شهیدان خوزستانی نماد وحدت استان هستند و این موضوع پاسخ به آنانی است که به دنبال طرح مسائل قومیتی هستند.

شفیعی با بیان اینکه نه در دوره مبارزات انقلاب اسلامی، نه در دوره دفاع مقدس و نه امروز تلاش دشمن نمی تواند دل‌های مردم استان را از هم دور کند، گفت: زمانی انقلاب اسلامی به پیروزی رسید که دنیا دو قسمت شرقی و غربی بود، یعنی گزینه سومی وجود نداشت ولی ما با امام آموختیم که «ما می‌توانیم» و «نه شرقی نه غربی.»

رئیس دفتر استانی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه های خوزستان عنوان کرد: گاهی در برخی محافل گفته می‌شود «مسائل را ایدئولوژیک نبینیم» مگر دنیا مسائل را غیر از ایدئولوژیک می‌بیند؟ در تحریم ها ما دیدیم که دنیای مدعی، دارو را تحریم کردند.

وی با بیان اینکه «استقلال» جزو اول شعار انقلاب اسلامی است، اضافه کرد: امام راحل «ما می‌توانیم» را به ما آموخت اما این مطلب باید عینیت هم یابد و در این قضیه باید جدی تر وارد شویم.

شفیعی با اشاره به شعار سال و حمایت از کالای ایرانی توضیح داد: اولین گروه موثر در این عرصه نخبگان و گروه‌های مرجع هستند. باید نخبگان تلاش بیشتری کنند تا افتخار به کالای ایرانی تبدیل به فرهنگ مردم شود.

رئیس دفتر استانی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه های خوزستان ادامه داد: تولیدکنندگان دیگر گروه‌های موثر در این عرصه هستند که باید کیفیت کالای ایرانی را بالا ببرند تا میل عمومی به خرید کالای داخلی در مردم ایجاد شود و حتی در مرزهای بیرونی هم تقاضا برای خرید کالای داخلی وجود داشته باشد. امروز فرصت تاریخی برای حوزه ها و دانشگاه ها است که مبانی اقتصاد اسلامی و پیش نیازهای حمایت از کالای ایرانی را تبیین و به گفتمان عمومی تبدیل کنند.

وی با اشاره به اینکه مقام معظم رهبری در چند سال گذشته بر مساله اقتصاد در شعارهای سال تاکید داشته‌اند، تصریح کرد: وقتی که رهبری در چند سال متوالی به یک جهت تاکید دارند نشان دهنده آن است که آن جهت از اولویت برخوردار است. تشخیص آقا در این امر کاملا درست است.
شفیعی عنوان کرد: در زمانی که انقلاب اسلامی پیروز شد همواره آمریکا در تلاش بود که در انقلاب نفوذ کند اما دیدند که نمی توانند با امام راحل تعامل را ایجاد کنند. بنابراین ۳۱ شهریور ۵۹ جنگ نظامی را علیه ملت ایران از طریق سلاح صدام آغاز کرد.

رئیس دفتر استانی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه های خوزستان ادامه داد: امروز جنگ نرم نظام سلطه القا و اثبات ناکارآمدی نظام دینی است. نظام سلطه از هرگونه حرکت اعتراضی خوشحال و خرسند است.

وی ادامه داد: رویکرد شعارهای مقام معظم رهبری توانمندسازی داخلی است. مادامی که اقتصاد ما وابسته است، به هر مناسبتی از سوی غرب لطمه می خوریم.

شفیعی با اشاره به اینکه در مورد منافع و مسائل خوزستان به دو چیز توام می‌اندیشم، افزود: یکی آنکه خوزستان را جدا از جمهوری اسلامی نبینیم. من با دفاع از منافع خوزستان، به هزینه غیرخوزستان ستیزی مخالف هستم. باید تدبیرمان این چنین باشد که دفاع از منافع استان نگاه مردم استان را به استان‌های دیگر همراه با بغض نکند که این امر اصلا به درستی نزدیک نیست. در کنار آن انعکاس واقعیت‌های استان به مسئولان عالی کشور و معرفی استان بدون روتوش، بخش دیگر کار است. مسئولان استانی نباید در معرفی مشکلات استان درنگ و تردید کنند.

رئیس دفتر استانی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه های خوزستان با تاکید بر اینکه مشکلات کشور جز با مدیریت جهادی برطرف نخواهد شد، گفت: کشور نیاز به مدیریت خستگی ناپذیر و باور کردن جوانان دارد.

وی بیان کرد: نمی شود با مبانی و آموزه های غرب به برون داد اسلامی و دینی راه پیدا کرد. امر به معروف و نهی از منکر در بیان غیردینی ایجاد مزاحمت اجتماعی و محدودیت‌های فردی است. علامه طباطبایی با اشاره به آیه ۲۰۰ سوره آل عمران « يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا اصْبِرُوا وَصَابِرُوا وَرَابِطُوا وَاتَّقُوا اللَّهَ لَعَلَّكُمْ تُفْلِحُونَ؛ اى كسانى كه ايمان آورده‏ ايد صبر كنيد و ايستادگى ورزيد و مرزها را نگهبانى كنيد و از خدا پروا نماييد، اميد است كه رستگار شويد.» از امر به معروف و نهی از منکر با عنوان تعهد اجتماعی یاد می کند.

شفیعی گفت: مانیفست نظام دینی اسلام ناب است و در اینجا نخبگان باید ورود کنند و پیش شرط آن استنباط درست از احکام دینی است. اگر مبانی دینی را استنباط نکنیم دین به تحجر متهم می شود.

رئیس دفتر استانی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه های خوزستان عنوان کرد: دشمن به دنبال القای ناکارآمدی نظام دینی به دهه 70 و 80 است. دولت‌ها نباید به دولت قبلی اتهام بزنند چراکه این موضوع خیانت به باور عمومی است. نظام اسلامی به دنبال همه آحاد جامعه است و شرط آن این است که مسئولان کار کنند. نظام دینی، متولی دین و دنیای مردم است.

وی گفت: مطالبه، پیوست فرهنگی دارد و آن کار رسانه است. ما هیچ وقت زیر سلطه اجانب زندگی نخواهیم کرد و این حذف اعتقادات دینی است.

 

منبع: ایسنا

اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار