براساس نتایج رتبه‌بندی دانشگاهی راوند (Round university Ranking) در سال جاری میلادی ۱۲ دانشگاه ایرانی موفق به حضور در جمع ۸۲۰ دانشگاه برتر دنیا شدند.
کد خبر: ۷۶۹۴۸۸
تاریخ انتشار: ۱۵ مرداد ۱۳۹۸ - ۱۱:۳۳ 06 August 2019

تابناک فارس به نقل از روزنامه جوان: براساس نتایج رتبه‌بندی دانشگاهی راوند (Round university Ranking) در سال جاری میلادی ۱۲ دانشگاه ایرانی موفق به حضور در جمع ۸۲۰ دانشگاه برتر دنیا شدند.
نظام رتبه‌بندی دانشگاهی راوند از سال ۲۰۱۳ به صورت سالانه به انتشار رتبه دانشگاه‌های برتر دنیا براساس چهار سنجه آموزش، پژوهش، تنوع جهانی و پایداری مالی می‌پردازد.

وزنه سنگین آموزش و پژوهش
در هر دوره این رتبه‌بندی، قریب یک هزار دانشگاه جهان در فهرست برترین‌ها قرار می‌گیرند که وزن هرکدام از سنجه‌های آموزش و پژوهش از امتیاز کل برابر ۴۰ درصد و وزن سنجه‌های تنوع جهانی و پایداری مالی هرکدام ۱۰ درصد از مجموع امتیازات است.
مؤسسه‌هایی که اطلاعاتشان در پروژه جهانی پروفایل‌های سازمانی (GIPP) در مؤسسه تامسون رویترز باشد، در این نظام رتبه‌بندی شرکت داده می‌شوند و منبع گردآوری داده‌های این نظام رتبه‌بندی، نمایه‌نامه استنادی وب آو ساینس و پرسشنامه‌ای است که مؤسسه‌ها تکمیل می‌کنند.
پایگاه وب نظام رتبه‌بندی دانشگاهی راوند از طریق roundranking. com قابل دسترسی است.

دانشگاه‌ها وضعیت خود را تحلیل کنند
رئیس پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات ایران با اشاره به انتشار گزارش نظام رتبه‌بندی «راوند» گفت: بر پایه گزارش «آژانس رتبه‌بندی رار» در سال قبل ۱۱ مؤسسه ایرانی توانسته‌اند در فهرست مؤسسه‌های برتر نظام رتبه‌بندی «راوند» قرار گیرند؛ درحالی‌که در ویرایش ۲۰۱۷ این نظام رتبه‌بندی، تنها هفت مؤسسه ایرانی در فهرست برترین‌های این نظام قرار گرفته بودند.

دکتر علیدوستی با بیان این مطلب افزود: دانشگاه‌های «علوم پزشکی تهران»، «صنعتی شریف»، «صنعتی اصفهان»، «علوم پزشکی کردستان»، «علم و صنعت»، «فردوسی مشهد»، «علوم پزشکی ایران»، «اصفهان»، «تهران»، «شهید بهشتی» و «علامه طباطبایی» مؤسسه‌هایی هستند که توانسته‌اند به ترتیب رتبه‌های نخست تا ۱۱ ملی را به دست آورند.
رئیس ایرانداک تصریح کرد: مدیران دانشگاه می‌توانند وضعیت خود را تحلیل و ارزیابی کنند و دانشجویان نیز مؤسسه هدف خود را برای ادامه تحصیل آسان‌تر انتخاب کنند.

صعود کاشان، حذف کردستان

نتایج رتبه‌بندی دانشگاهی راوند در سال ۲۰۱۹ نشان می‌دهد که در این سال، ۸۲۰ دانشگاه جهان حائز حضور در این رتبه‌بندی شده‌اند که دانشگاه هاروارد با بیشترین امتیاز پیشگام جهان است و ۱۲ دانشگاه ایرانی در میان آن‌ها حضور دارد.
این ۱۲ دانشگاه ایرانی به ترتیب شامل دانشگاه‌های علوم پزشکی تهران (۲۱۳)، تهران (۲۵۷)، صنعتی شریف (۲۹۱)، صنعتی اصفهان (۳۵۳)، علم و صنعت ایران (۴۳۵)، فردوسی مشهد (۴۸۳)، صنعتی نوشیروانی بابل (۶۱۵)، اصفهان (۶۲۰)، کاشان (۶۵۴)، شهید بهشتی (۶۹۳)، علامه طباطبایی (۷۲۳) و شیراز (۷۴۷) می‌شود.
دانشگاه‌های کاشان و شیراز برای اولین بار در سال ۲۰۱۹ به این نظام رتبه‌بندی پیوسته‌اند و دانشگاهی نظیر علوم پزشکی کردستان که در گذشته در این رتبه‌بندی حضور داشته، حذف شده است.

اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار