استاندار کرمانشاه گفت: ظرفیت‌های توسعه‌آفرین شهرستان سنقر و کلیایی باید از حالت راکد درآمده و وارد چرخه تولید و اشتغالزایی شوند.
کد خبر: ۹۰۰۲۹۴
تاریخ انتشار: ۲۷ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۳:۵۰ 17 September 2020

به گزارش خبرگزاری تابناک کرمانشاه به نقل از ایسنا،هوشنگ بازوند،در نشست ستاد اشتغال و سرمایه گذاری شهرستان سنقر و کلیایی به آسیب‌های جدی کرونا به حوزه تولید و اشتغال این شهرستان اشاره کرد و گفت: سنقروکلیایی باید متناسب با این آسیب ها از اعتبارات اشتغالزایی و کرونا برخوردار شود تا خسارت های وارده به واحدهای تولیدی و صنعتی تا حدودی جبران شود.

به گزارش ایسنا، بازوند از واگذاری یک سالن چند منظوره متعلق به استانداری به شهرداری سنقر استقبال کرد و گفت: در صورتی که این سالن برای استفاده مردم و جوانان راه اندازی شود، استانداری علاوه بر واگذاری مجموعه، مبلغ ۱۰۰ میلیون هم برای راه اندازی کمک می کند.‌ البته طبق توافق نامه‌ در زمان بحران مدیریت این سالن در اختیار فرماندار است.

مدیر ارشد استان ادامه داد: مشکل تخصیص آب این شهرستان در یک نشست اختصاصی با حضور دستگاه های ذیربط بررسی می شود و مشکلات سرمایه گذاری های جدید در این حوزه را برطرف می کنیم.

وی با استقبال از اجرایی شدن پروژه کارخانه فولاد در شهرستان سنقر و کلیایی اظهار داشت: اولویت اول ما ایجاد اشتغال است و علاوه بر تسهیل گری در مسیر این سرمایه‌گذاری بزرگ، کمک های فنی و اعتباری هم در اختیار این کارآفرین قرار خواهیم داد.

بازوند در ادامه بر تسریع در اجرای پروژه پتروشیمی سنقر تاکید کرد و گفت: شرکت پتروشیمی کشور قول داده این پروژه انجام شود و در دیدار با مدیرعامل پتروشیمی کشور مشکلات این طرح را پیگیری خواهم کرد.

وی ادامه داد: در حوزه محرومیت زدایی تلاش می کنیم دهستانهای محروم شهرستان را شناسایی کرده و از ظرفیت بنیاد علوی و ستاد اجرایی فرمان امام ره) برای رفع محرومیت ها استفاده کنیم.

استاندار کرمانشاه گردشگری را ظرفیت بسیار خوبی برای توسعه این شهرستان توصیف کرد و گفت: سدهای جامیشان و شهدا از ظرفیت بسیار مناسبی برای توسعه گردشگری برخوردارند و در یک کارگروه ویژه زمینه سرمایه گذاری های جدید در این مجموعه ها فراهم می شود.

بازوند پروژه بزرگراه سنقر- بیستون را یکی از مطالبات مردم این شهرستان برشمرد و گفت: راه و شهرسازی این پروژه را فازبندی کند تا در سفر آتی رییس سازمان برنامه و بودجه اعتبار لازم برای اجرایی شدن یک فاز مهم و محوری آن تامین شود.

مدیر ارشد استان کرمانشاه از فرش بافی به عنوان یک صنعت قدیمی در سنقر و کلیایی نام برد و گفت: با توجه به ریشه دار بودن این هنر در میان مردم منطقه، در صورت حمایت های لازم می توان اشتغال زیادی را حول محور فرشبافی ایجاد کرد.

بازوند در ادامه با بیان اینکه فرماندار سنقر و کلیایی طی مدت حضور در این شهرستان کارهای خوبی را انجام داده که جای تقدیر دارد، افزود: انتظار داریم در مدت باقی مانده تا پایان این دولت نیز با همین انگیزه ستودنی با کمک همه دستگاه ها و مجموعه ها برای رفع مشکلات مردم اقدام شود.

وی عنوان کرد: دکتر حسینی کیا نماینده این شهرستان در مجلس شورای اسلامی یک ظرفیت بسیار خوب برای پیشبرد کارها و انتقال مطالبات موجود به مدیران ملی است که به شکل مناسب باید از ظرفیت و جایگاه ایشان در مسیر توسعه سنقر و کلیایی بهره گرفته شود.

استاندار کرمانشاه همچنین در نشست بررسی مشکلات شهر سنقر اظهار داشت: شهر مانند یک موجود زنده است و اگر مانع پویایی آن شویم زخم های زیادی از کالبد آن سرباز می کند.

وی شکل گیری سکونت گاه‌های غیررسمی در حاشیه شهرها را ناشی از ضعف برنامه‌ریزی مدیران شهری دانست و گفت: از ابتدا باید مدیریت شهری مانع شکل گیری این بافت های حاشیه ای می شد، ولی حال که این اتفاق افتاده باید به عنوان یک شهروند به ساکنین این مناطق خدمات ارائه دهند.

استاندار کرمانشاه تاکید کرد: شهر سنقر دارای ۱۰۰ هکتار بافت فرسوده است که باید با استفاده از ظرفیت کمیسیون ماده پنج، بن بست های موجود در مسیر ساخت و سازها در این بافت های فرسوده رفع شود.

وی یادآور شد: مدیریت شهری باید از تسهیلات موجود استفاده کرده و با ارائه مشوق های مناسب، افراد را تشویق به سرمایه گذاری در این بافت ها کنند.

منبع: ایسنا
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار