به گزارش تابناک ایلام؛ روح الله یوسف وند بیان داشت : گوشت خام قرمز قبل از مصرف باید حداقل ۲۴ ساعت و جگر و سایر آلایشهای دامی نیز ۴۸ ساعت در یخچال نگهداری و سپس مصرف شوند.
وی افزود : تب کریمه کنگو بیماری مشترک بین انسان و دام است که در صورت عدم رعایت نکات بهداشتی، انسان مبتلا خواهد شد.
یوسف وند مطرح کرد : این بیماری از جمله بیماریهای مشترک بین انسان و دام است که دامهای مبتلا هیچ گونه علائم بالینی از خودشان نشان نمیدهند و با توجه به مخاطرات بهداشتی از آن به عنوان یک بیماری بسیار خطرناک در جوامع انسانی یاد میکنند./ع
بیشتر بخوانید: |