لزوم ایجاد شهرک‌های جدید صنعتی در استان

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار ایلام خواستار تخصیص اعتبار جهت ایجاد شهرک‌های جدید در نقاط مختلف استان شد.
کد خبر: ۱۱۷۸۲۳۱
تاریخ انتشار: ۱۱ مرداد ۱۴۰۳ - ۰۹:۲۱ 01 August 2024

 به گزارش تابناک ایلام؛ عباسی بیان داشت : بحث قیمت زمین در شهرک‌های صنعتی از جمله مشکلات ورود سرمایه‌گذاران استان است که باید تسهیلات بیشتری برای استان در نظر گرفته شود و در این مورد استان هم تمایل دارد همکاری های بیشتری را در این زمینه با شرکت شهرک‌ها انجام دهد.

وی  با  ضرورت ایجاد شهرک‌های صنفی و تخصوصی در استان نیز اشاره کرد و بر ایجاد این شهرک‌ها و همچنین تخصیص اعتبارات لازم به این مهم تأکید کرد.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار ایلام مطرح کرد :  نگاه تشویقی شرکت شهرک‌ها در دراز مدت  از جمله سیاست‌های لازم و ضروری در خصوص ارائه تسهیلات و امتیازات خصوصاً در بحث اعطای زمین جهت افزایش سرمایه‌گذاری است./ع

 

بیشتر بخوانید :

احداث شهرک صنعتی در بخش موسیان در دستور کار قرار دارد

زیر ساخت ناحیه صنعتی هلیلان در حال آماده سازی است

 

اشتراک گذاری
نظر شما
Chaptcha
حروفي را كه در تصوير مي‌بينيد عينا در فيلد مقابلش وارد كنيد
آخرین اخبار