تصفیه بیش از ۴۵ هزار متر مکعب پساب فاضلاب در ایلام

گروه استان ها- مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان ایلام از تصفیه حدود ۴۵ هزار متر مکعب پساب فاضلاب در شبانه روز توسط تصفیه خانه های فاضلاب در استان خبر داد.
کد خبر: ۱۱۹۲۶۲۷
تاریخ انتشار: ۰۳ دی ۱۴۰۳ - ۱۰:۰۶ 23 December 2024

تصفیه بیش از ۴۵ هزار متر مکعب پساب فاضلاب در ایلام

به گزارش تابناک ایلام به نقل از روابط عمومی شرکت آب و فاضلاب استان ایلام، محمد محمدی گفت: اهداف اصلی تصفیه فاضلاب حفظ محیط زیست، حفظ آب های زیر زمینی و نیز استفاده مجدد از پساب تصفیه شده است.

وی بیان کرد: شرکت آب و فاضلاب استان ایلام دارای ۶ تصفیه خانه فاضلاب با فرآیند های تصفیه شامل برکه تثبیت، لجن فعال A2O در شهر های ایلام، ایوان، دهلران، دره شهر مهران و سرابله می باشد.

وی یاد آور شد: با ارتقاء تصفیه خانه فاضلاب شهر ایلام، مقدار پساب تصفیه شده فاضلاب در استان به بیش از ۶۹ هزار متر مکعب در شبانه روز افزایش پیدا می کند.

مدیر عامل شرکت آبفا استان یادآور شد: اجرای شبکه فاضلاب در شهر آبدانان در دست اجرا بوده و تصفیه‌خانه فاضلاب شهر شباب نیز با بیش از 85 درصد پیشرفت فیزیکی در آستانه بهره برداری قرار دارد.

وی ابراز امیدواری کرد: با توسعه اقدامات تصفیه فاضلاب، تولید پساب در تصفیه‌خانه‌های فاضلاب استان، علاوه بر ایجاد درآمدزایی جدید، گام‌های اساسی با استفاده مجدد از پساب تصفیه شده برای مصارف صنعتی و کشاورزی بمنظور مدیریت منابع آب برداشته خواهد شد.

انتهای پیام/س



اشتراک گذاری
نظر شما
Chaptcha
حروفي را كه در تصوير مي‌بينيد عينا در فيلد مقابلش وارد كنيد
آخرین اخبار