در گفت‌وگو با تابناک مطرح شد؛

کاهش دما و بارش‌های رگباری در راه لرستان

گروه استان‌ها - مدیرکل هواشناسی لرستان گفت: بر اساس پیش‌بینی‌های هواشناسی، از ساعاتی دیگر بارش‌های پراکنده و رگباری همراه با وزش باد قابل ملاحظه و گاهی رعدوبرق اغلب نقاط لرستان را فرا می‌گیرد و در برخی مناطق جنوب‌شرق استان نیز احتمال رگبار برف وجود دارد.
کد خبر: ۱۲۱۷۵۱۷
تاریخ انتشار: ۲۳ بهمن ۱۴۰۴ - ۲۳:۱۸ 12 February 2026

کاهش دما و بارش‌های رگباری در راه لرستان

«بهروز مرادپور» مدیرکل هواشناسی لرستان در گفت‌و‌گو با خبرنگار تابناک از استان لرستان اظهار کرد: بر اساس نقشه‌ها و مدل‌های هواشناسی، طی ساعاتی از امروز شرایط ناپایدار جوی در اغلب نقاط لرستان حاکم خواهد بود و افزایش ابر، وزش باد قابل ملاحظه تا شدید لحظه‌ای و بارش‌های پراکنده و رگباری پیش‌بینی می‌شود.

وی در ادامه افزود: این بارش‌ها گاهی همراه با رعدوبرق خواهد بود و در برخی نقاط جنوب‌شرق استان نیز رگبار برف دور از انتظار نیست.

مدیرکل هواشناسی لرستان گفت: روز جمعه جو منطقه نسبتاً آرام خواهد بود و افزایش پوشش ابر و سرعت وزش باد از پدیده‌های غالب آسمان استان محسوب می‌شود.

مرادپور در ادامه عنوان کرد: همچنین طبق الگوهای پیش‌یابی، روز شنبه سامانه بارشی زودگذری وارد استان خواهد شد که به تناوب موجب بارش‌های پراکنده و رگباری باران، گاهی همراه با رعدوبرق می‌شود.

وی در پایان گفت: از نظر نوسانات دمایی نیز امشب کاهش نسبی دما پیش‌بینی شده و مدیریت بهینه مصرف حامل‌های انرژی توصیه شده است.

انتهای پیام/

منبع: تابناک
آخرین اخبار