فرماندار ویژه دهلران تاکید کرد:

نظارت بر بازار تشدید شود

گروه استان ها - معاون استاندار و فرماندار ویژه دهلران بر ضرورت تشدید نظارت‌های مستمر بر بازار و برخورد قاطع با متخلفان تأکید کرد.
کد خبر: ۱۲۲۲۸۳۷
تاریخ انتشار: ۲۹ ارديبهشت ۱۴۰۵ - ۱۴:۴۶ 19 May 2026

نظارت بر بازار تشدید شود

به گزارش خبرنگار تابناک در استان ایلام «مراد یگانه»معاون استاندار و فرماندار ویژه دهلران  در جلسه ستاد تنظیم بازار شهرستان اظهار کرد: بازرسی‌های مستمر باید در دستور کار همه دستگاه‌های مسئول قرار گیرد و با هرگونه تخلف در زمینه قیمت‌گذاری، برخورد قانونی و بازدارنده صورت گیرد.

وی با تأکید بر ایجاد کانال اطلاع‌رسانی نرخ‌نامه‌ها و خدمات برای آگاهی مردم از قیمت کالا‌ها و خدمات افزود: دستگاه‌های اجرایی باید در حوزه اطلاع‌رسانی فعال‌تر عمل کنند تا مردم به‌صورت شفاف در جریان نرخ‌ها، خدمات و نحوه برخورد با متخلفان قرار گیرند.

فرماندار ویژه دهلران با اشاره به نرخ اعلامی وسایل سرمایشی و برودتی در سطح شهرستان گفت: دستگاه‌های نظارتی باید با دقت بر اجرای این نرخ‌ها نظارت کنند؛ چرا که هزینه‌های سنگین گازگیری از دغدغه‌های مردم است.

وی ادامه داد: با توجه به تغییر قیمت نان از هفته آینده، نظارت بر عملکرد نانوایی‌ها باید افزایش یابد تا از بروز هرگونه تخلف جلوگیری شود.

یگانه ارتباط مؤثر با رسانه‌ها را از اولویت‌های دستگاه‌های اجرایی دانست و تصریح کرد: رسانه‌ها باید در جریان دقیق اقدامات، خدمات و برخورد با متخلفان قرار گیرند تا زمینه تقویت اعتماد و رضایتمندی عمومی فراهم شود.

وی همچنین بر نقش جهاد کشاورزی در تأمین نیاز‌های اساسی مردم تأکید کرد و افزود: تأمین اقلام مصرفی مورد نیاز مردم از جمله گوشت، مرغ و برنج باید به‌طور جدی در دستور کار این دستگاه قرار گیرد.

انتهای پیام/

منبع: تابناک
آخرین اخبار