مونتاژ تصاوير مرد جوان بر روي فيلم مستهجن!

فرد کينه جو که با مونتاژ تصاويري خصوصي مردي جوان بر روي فيلم مستهجن قصد انتقام گيري داشت توسط پليس فتا خراسان رضوي شناسايي و دستگير شد.
کد خبر: ۲۳۴۰۱۲
تاریخ انتشار: ۰۳ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۰:۳۸ 23 May 2016

به گزارش تابناك رضوي، فرمانده انتظامي شهرستان نيشابور با اعلام اين خبر گفت: در پي شکايت مردي جوان مبني بر مونتاژ تصاويرش روي يک فيلم مستهجن و انتشار آن در شبکه اجتماعي تلگرام موضوع به صورت ويژه در دستور كار تيمي از پليس فتا اين فرماندهي قرار گرفت.

سرهنگ«اکبر آقابيگي» افزود: کارشناسان پليس فتا پس از يک سري بررسي هاي فني با استفاده از سرنخ‌هاي ديجيتالي بجامانده متهم را شناسايي و با هماهنگي مقام قضايي دستگير کردند.
متهم 38 ساله در مقابل ادله و مستندات پليس به ناچار لب به اعتراف گشود و ضمن قبول بزه انتسابي اظهار كرد: در پي اختلافات قبلي با شاکي پرونده عکس هايش را با استفاده از يک نرم افزار کامپيوتري روي يک فيلم مستهجن مونتاژ و در شبکه اجتماعي تلگرام منتشر کردم.
فرمانده انتظامي شهرستان نيشابور با اشاره به معرفي متهم به دستگاه قضايي تاکيد کرد: هيچ رد پايي از چشم تيز بين پليس فتا دور نخواهد ماند و اين فضا دستمايه انتقام و شوخي و غرض ورزي نيست.

منبع: پايگاه اطلاع‌رساني پليس فتا


آخرین اخبار