به گزارش تابناک ایلام؛دکتر سعید صیدیوسفی اظهار کرد: با
توجه به فساد پذیری گوشت چرخ کرده، باید این فرآورده خام دامی در شرایطی
کاملا بهداشتی و در حضور خود مشتری و توسط مراکز مجاز تهیه و عرضه شود.
وی
درباره طول مدت نگهداری گوشت چرخ کرده در واحدهای عرضه مواد پروتئینی
افزود: ماندگاری گوشت چرخ کرده به صورت گرم و خارج از فریزر 2 روز و در
دمای چهار درجه سانتی گراد و به صورت منجمد و یخ زده هم تا سه ماه و در
دمای منفی 18 درجه است.
صیدیوسفی به مصرف کنندگان این نوع گوشت توصیه
کرد: برای حفظ سلامت خود و خانواده از مصرف گوشت چرخ کرده که در فضای عمومی
و بدور از شرایط بهداشتی تهیه و نگهداری می شود، خودداری کنند.
رئیس
اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی اداره کل دامپزشکی ایلام به
قصابان و عرضه کنندگان گوشت چرخ کرده هم یادآور شد: از مخلوط کردن هر نوع
ماده غیر خوراکی به این نوع گوشت خودداری کنند.
وی گفت: گاهی مشاهده می
شود برخی از عرضه کنندگان گوشت، از اندام های خوراکی یا غیر خوراکی و حتی
حرام مرغ و لاشه دام مانند طحال، پستان، مثانه، ریه، نخاع، بافت های غضروفی
و غددی در گوشت چرخ کرده استفاده می کنند که این اقدام ممنوع بوده و جرم
است.
صید یوسفی تاکید کرد: گوشت چرخ کرده باید از گوشت لاشه دارای
تاییدیه دامپزشکی موجود در قصابی ها و مراکز مجاز عرضه گوشت باشد و مصرف
کنندگان در صورت مشاهده هر گونه تخلف در این زمینه مراتب را به اداره کل
دامپزشکی و ادارات تابعه در شهرستان ها منعکس کنند تا با متخلفان برابر
قانون برخورد شود. /ف