حسین رشیدی

کنترل و نظارت بهداشتی بر تولید، توزیع و عرضه‌ی فرآورده‌های خام دامی بیشتر شد

مدیرکل دام‌پزشکی استان کرمان از تشدید کنترل و نظارت بهداشتی بر تولید، توزیع و عرضه‌ی فرآورده‌های خام دامی در ماه مبارک رمضان خبر داد.
کد خبر: ۴۹۶۶۵
تاریخ انتشار: ۲۹ خرداد ۱۳۹۴ - ۰۱:۱۶ 19 June 2015
حسین رشیدی افزود: در این ایام، 18 اکیپ ثابت و 44 اکیپ سیار به‌صورت استانی و شهرستانی از ساعت 8 صبح لغایت 20 شب فعال هستند.
وی ادامه داد: اماکن تحت پوشش این طرح شامل کلیه‌ی کشتارگاه‌های دام و طیور، سردخانه‌ها، کارگاه‌های نگه‌داری و بسته‌بندی، مراکز توزیع و عرضه و خودروهای ویژه‌ی حمل فراورده‌های خام دامی هستند.
رشیدی تاکید کرد: دریافت فراورده‌ی سالم و به مقدار کافی از سیاست‌های امنیت غذایی دام‌پزشکی است که به‌دلیل حساسیت موضوع در ماه مبارک به‌صورت ویژه پی‌گیری می‌شود. 
مدیرکل دام‌پزشکی ضمن تشکر از هم‌شهریان که پیش از این نیز هم‌کاری لازم را در زمینه‌های مختلف با این اداره‌کل داشته‌اند، گفت: همه‌ی مصرف‌کنندگان می‌توانند با مشاهده‌ی هرگونه تخلف در فروش فراوده‌ی ناسالم و یا بدون‌تاریخ مصرف، مراتب را برای پی‌گیری به شبکه‌های دام‌پزشکی شهرستان و یا به سامانه‌ی اطلاع‌رسانی مردمی 1512 گزارش کنند.

اشتراک گذاری
نظر شما
Chaptcha
حروفي را كه در تصوير مي‌بينيد عينا در فيلد مقابلش وارد كنيد
آخرین اخبار