حسین رشیدی افزود: در این ایام، 18 اکیپ ثابت و 44 اکیپ سیار بهصورت استانی و شهرستانی از ساعت 8 صبح لغایت 20 شب فعال هستند.
وی ادامه داد: اماکن تحت پوشش این طرح شامل کلیهی کشتارگاههای دام و طیور، سردخانهها، کارگاههای نگهداری و بستهبندی، مراکز توزیع و عرضه و خودروهای ویژهی حمل فراوردههای خام دامی هستند.
رشیدی تاکید کرد: دریافت فراوردهی سالم و به مقدار کافی از سیاستهای امنیت غذایی دامپزشکی است که بهدلیل حساسیت موضوع در ماه مبارک بهصورت ویژه پیگیری میشود.
مدیرکل دامپزشکی ضمن تشکر از همشهریان که پیش از این نیز همکاری لازم را در زمینههای مختلف با این ادارهکل داشتهاند، گفت: همهی مصرفکنندگان میتوانند با مشاهدهی هرگونه تخلف در فروش فراودهی ناسالم و یا بدونتاریخ مصرف، مراتب را برای پیگیری به شبکههای دامپزشکی شهرستان و یا به سامانهی اطلاعرسانی مردمی 1512 گزارش کنند.