اختصاص بیش از 70 درصد تولید آبزیان استان کرمانشاه به ماهی "قزل‌آلا"

کارشناس مسئول ماهیان سردابی اداره کل شیلات استان کرمانشاه بیشترین تولیدات شیلاتی استان را مربوط به ماهیان سردابی عنوان کرد و افزود: بیش از 70 درصد تولید آبزیان استان کرمانشاه به تولید ماهی "قزل‌آلا" اختصاص دارد.
کد خبر: ۵۶۹۲۱۲
تاریخ انتشار: ۰۲ اسفند ۱۳۹۶ - ۱۴:۲۶ 21 February 2018

به گزارش تابناک به نقل از ایسنا،سعید بابایی ، با بیان اینکه سال گذشته یازده هزار و 425 تن انواع ماهیان سردابی در استان کرمانشاه تولید شد، گفت: پیش‌بینی می شود امسال تولید ماهیان سردابی استان به 12 هزار و 35 تن برسد

بابایی با اشاره به اینکه استان کرمانشاه تا سال گذشته رتبه پنجم تولید ماهیان سردابی را در کشور داشت، گفت: احتمالا امسال شاهد ارتقای یک پله‌ای رتبه استان باشیم.

کارشناس مسئول ماهیان سردابی اداره کل شیلات استان کرمانشاه تعداد مزارع پرورش ماهی سردابی استان کرمانشاه را 401 مزرعه اعلام کرد و افزود: علاوه بر این در پروژه های پرورش ماهی در قفس و مجتمع‌های پرورش آبزیان نیز پرورش ماهیان سردابی به صورت دو و یا چند منظوره انجام می‌شود.

وی تنها گونه ماهیان سردابی در حال پرورش در استان کرمانشاه را ماهی "قزل‌آلا" عنوان کرد و افزود: در تمامی شهرستان‌های استان کرمانشاه بجز شهرستان قصرشیرین پرورش ماهیان سردابی را داریم.

بابایی افزود: بیشترین ماهیان سردابی استان کرمانشاه در شهرستانهای دالاهو، پاوه و کنگاور تولید می‌شود.

کارشناس مسئول ماهیان سردابی اداره کل شیلات استان کرمانشاه با اشاره به در برنامه بودن توسعه پرورش ماهیان سردابی در استان کرمانشاه، گفت: این هدف گذاری با راه اندازی سایت های پرورش ماهی، توسعه پرورش در سدها و پایاب سدها و توسعه در استخرهای دو و یا چندمنظوره دنبال خواهد شد.

بابایی در ادامه ماهی قزل‌آلا را یکی از شناخته شده ترین انواع آبزیان عنوان کرد و افزود: این ماهی بازارپسندی بالایی داشته و به دلیل سهولت طبخ و تولید در تمام ایام سال جزو پرمصرف ترین ماهی ها در استان کرمانشاه و کشور است.

 

منبع: ایسنا
اشتراک گذاری
نظر شما
Chaptcha
حروفي را كه در تصوير مي‌بينيد عينا در فيلد مقابلش وارد كنيد
آخرین اخبار