برداشت انجیر در فارس شروع شد
برداشت انجیر از 45 هزار هکتار انجیرستان های استان فارس آغاز شد .
تاریخ انتشار: ۱۴ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۵:۰۸ 05 August 2015
تابناک فارس به نقل از واحد مرکزی خبر:کارشناس مسئول سازمان جهاد کشاورزی فارس پیش بینی کرد : امسال 35 هزار تن انجیر در این استان برداشت شود.
مرتضی ذکی پور افزود : شهرستان های استهبان ، نی ریز ، داراب و جهرم مهم ترین مراکز تولید این محصول در فارس است .
استان فارس 50 هزار هکتار باغ انجیر دارد که 45 هزار هکتار آن بارور و بقیه نهال است.
استان فارس با تولید متوسط سالانه 33 هزار تن محصول انجیر خشک ، نخستین تولیدکننده انجیر در کشور است.
برداشت انجیر تا نیمه مهر ماه در استان فارس ادامه دارد .
به
گفته مدیر جهاد کشاورزی استهبان ، این شهرستان با 23 هزار هکتار باغ
انجیر، مقام نخست تولید کمی و کیفی این محصول را در کشور به خود اختصاص
داده است .
بوستانی افزود : 75 درصد انجیر خشک استهبان به کشورهای
چین، هند، مالزی، ارمنستان و تاجیکستان و کشورهای حوزه خلیج فارس صادر
میشود .
در استهبان پنج واحد فرآوری و بستهبندی انجیر به صورت
کارگاهی محصولاتی چون شربت، مربا، سرکه، مسقطی، بیسکویت، کیک، کلوچه و پودر
انجیر تولید میکنند .
انجیر دارای ارقام مختلفی است که 98 درصد آن رقم سبز و 2 درصد نیز ارقام متی (matti)، سیاه، شاه انجیر و رونو (rono) است.
این محصول دارای ویتامینهای A ،B ، C، قند، پروتئین، مواد ازته، چربی، آهن، منگنز و کلسیم است.