مدیرکل میراث فرهنگی قم:
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری قم گفت: در قم 12 منطقه نمونه گردشگری وجود دارد که از این تعداد 6 منطقه دارای سرمایه‌گذار هستند و باید 2 منطقه نمونه گردشگری حوض سلطان و کهک جانمایی شوند.
کد خبر: ۱۳۳۹۹۸
تاریخ انتشار: ۰۲ آذر ۱۳۹۴ - ۲۱:۱۴ 23 November 2015
به گزارش تابناک قم، عیسی رضایی در نخستین جلسه کارگروه میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری قم که در سالن جلسات دفتر معاونت عمرانی استانداری قم برگزار شد، با اشاره به اینکه 500 واحد اقامتی در استان قم در حال فعالیت است، اظهار داشت: از این تعداد واحد اقامتی 110 هتل، هتل آپارتمان، مهمان‌پذیر و 160 خانه اجاره داریم همچنین در سطح استان قم 130 مجتمع گردشگری و 60 آژانس مسافرتی در حال فعالیت است.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری قم افزود: در استان قم 12 منطقه نمونه گردشگری وجود دارد که از این تعداد 6 منطقه دارای سرمایه گذار هستند و باید دو منطقه نمونه گردشگری حوض سلطان و کهک جانمایی شوند.

رضایی عمده‌ترین صنایع دستی استان قم را چوب، منبت، سفال، زیور آلات سنتی و انگشترسازی بیان و تصریح کرد: در استان قم 2 هزار و 800 کارگاه صنایع دستی فعال وجود دارد که 15 هزار نفر شاغل در آن هستند.

وی با بیان اینکه نیمی از گردشگران خارجی که به ایران سفر می‌کنند به استان قم هم می‌آیند و ظرفیت گردشگری استان بی‌نظیراست گفت: با وجود مزیت‌های موجود در سطح استان بازارچه فصلی در داخل شهر نداریم و پیشنهاد این است که مجموعه نمایشگاهی استان در کنار شهرک چاپ و نشر ساخته شود.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری قم با بیان اینکه از سال 68 هیئت دولت آئین نامه‌ای در حوزه گردشگری تصویب نکرده بود، گفت: آئین نامه جدید ایجاد، اصلاح، تکمیل، درجه بندی و نرخ گذاری تاسیسات گردشگری توسط هیئت دولت در سال 94 مصوب و به سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری ابلاغ شد.

رضایی افزود: درحال حاضر در استان قم 16 تأسیسات گردشگری داریم که بر اساس آئین نامه جدید مصوب هیئت وزیران براساس نوع درجه بندی می‌شود.
منبع: تسنیم
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار