کد خبر: ۱۳۷۴۴
تاریخ انتشار: ۲۳ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۴:۱۶ 14 March 2015
بیش از 5 هزار تن مرغ سبز امسال دراستان فارس تولید شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ( واحد مرکزی خبر)مدیرامورطیور، زنبور عسل و کرم ابریشم سازمان جهاد کشاورزی استان فارس گفت:استقبال مردم، بازارخوب و تمایل مرغداران به تولید مرغ سبز ، موجب افزایش 20 درصدی این نوع مرغ بدون آنتی بیوتیک شده است .
فرایند تولید مرغ سبز 45 روز است که اداره دامپزشکی با نمونه برداری در دوره های مختلف بر روند تولید آن ها نظارت می کند.
ستوده افزود : مرغ سبز به مرغی گفته می شود که طی دوره پرورش آن از هیچ نوع آنتی بیوتیکی استفاده نمی شود .
مدیر امور طیور،زنبور عسل و کرم ابریشم سازمان جهاد کشاورزی استان فارس تأکید کرد : تولید مرغ سبز به آن معنا نیست که مرغ های تولیدی مشکل دارند بلکه کیفیت مرغ های سبز بالاتر و سالم تر است .
تولید مرغ سبز یا بدون آنتی بیوتیک حدود 2 سال است که در کشور مطرح شده است و استان های گیلان، فارس و قزوین در تولید آن پیشتاز هستند .
در استان فارس سالانه حدود 20 تا 21 میلیون قطعه جوجه گوشتی تولید می‌شود که این میزان یک چهارم نیاز استان فارس است و مابقی نیاز استان از طریق استان‌های شمالی و سایر استان های کشور
تامین می‌شود.
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار