بیش از 5 هزار تن مرغ سبز امسال دراستان فارس تولید شد. به
گزارش خبرگزاری صدا و سیما ( واحد مرکزی خبر)مدیرامورطیور، زنبور عسل و
کرم ابریشم سازمان جهاد کشاورزی استان فارس گفت:استقبال مردم، بازارخوب و
تمایل مرغداران به تولید مرغ سبز ، موجب افزایش 20 درصدی این نوع مرغ بدون
آنتی بیوتیک شده است . فرایند تولید مرغ سبز 45 روز است که اداره دامپزشکی با نمونه برداری در دوره های مختلف بر روند تولید آن ها نظارت می کند. ستوده افزود : مرغ سبز به مرغی گفته می شود که طی دوره پرورش آن از هیچ نوع آنتی بیوتیکی استفاده نمی شود . مدیر
امور طیور،زنبور عسل و کرم ابریشم سازمان جهاد کشاورزی استان فارس تأکید
کرد : تولید مرغ سبز به آن معنا نیست که مرغ های تولیدی مشکل دارند بلکه
کیفیت مرغ های سبز بالاتر و سالم تر است . تولید مرغ سبز یا بدون آنتی
بیوتیک حدود 2 سال است که در کشور مطرح شده است و استان های گیلان، فارس و
قزوین در تولید آن پیشتاز هستند . در استان فارس سالانه حدود 20 تا 21
میلیون قطعه جوجه گوشتی تولید میشود که این میزان یک چهارم نیاز استان
فارس است و مابقی نیاز استان از طریق استانهای شمالی و سایر استان های
کشور تامین میشود.