کد خبر: ۱۶۵۷۹۷
تاریخ انتشار: ۲۸ دی ۱۳۹۴ - ۱۷:۱۰ 18 January 2016

معاون امور بازرگانی و توسعه تجارت سازمان صنعت، معدن وتجارت استان البرز گفت که پروانه واحدهای تولید آرد ونان استفاده کننده از جوهر قند، لغو می شود.

اسماعیل معمارپور روز دوشنبه درگفت وگو باخبرنگارایرنا افزود: ممنوعیت استفاده ازاین ماده مضردرکارگروه آرد ونان مورد بررسی قرارگرفت و با بررسی های کارشناسی درخصوص این ماده افزودنی مشخص شد که این ماده خطرناک سرطان زا است.

وی اضافه کرد: درگذشته صرفا واحدهای صنفی از ماده جوش شیرین برای سفید کردن نان استفاده می کردند، اما مشاهده می شود برخی نانوایی ها جوهر قند درنان استفاده می کنند.

وی افزود: بیشرین مصرف این ماده در نان های لواش، تافتون و سنگک است.

وی گفت : تیم های نظارتی دراین زمینه تشکیل و به صورت ویژه تمام کارخانه های آرد ونانوایی ها را رصد کرده و آرد ، خمیرو نان را مورد آزمایش قرارمی دهند .

معمار پور خاطرنشان کردکه درصورت هرگونه تخلف و استفاده از جوهر قند علاوه برجریمه واحد صنفی متخلف پلمپ و پروانه کسب باطل می شود .

وی افزود: با برنامه ریزی های انجام شده مقررشده که یک همایش توجیهی برای نانوایی های این استان برگزارشود تا با مضرات این ماده خطرناک آشنا شوند.

وی بیان داشت : اکنون دراستان البرز بیش از2هزار نانوایی و 19 کارخانه تولید آرد فعالیت می کنند .
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
وبگردی
آخرین اخبار