نخستین کارگاه آموزشی اصول و فنون پخت نان با حضور مسئولان نانوانی ها در محل نمایشگاه دائمی بندرعباس برگزار شد.
کد خبر: ۱۷۹۳۱۰
تاریخ انتشار: ۲۲ بهمن ۱۳۹۴ - ۱۰:۱۳ 11 February 2016
به گزارش تابناک هرمزگان، معاون امور بازرگانی و توسعه تجارت هدف از برگزاری این کارگاه آموزشی را بهبود کیفیت پخت نان عنوان کرد و گفت: در این کارگاه آموزشی بیش از ۳۰۰ نفر از نانوایان برای آشنایی با اصول و فنون صحیح پخت نان در این کارگاه شرکت کردند.
 
محمد عباسی با اشاره به ضرورت آموزش برای ارتقای کیفیت نان در استان افزود: گندم در اشکال مختلف غذای پایه مردم بوده و نان نیز به عنوان اصلی ترین غذای مصرفی دارای اولویت است.
 
وی گفت: در این کارگاه، اساتید کشوری به عنوان مدرس حضور یافتند.

این کارگاه آموزشی تا ۲۳ بهمن در ساعت ۸ تا ۱۵ در محل نمایشگاههای دائمی بندرعباس واقع در سه راه جهانبار برگزار می‌شود.
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار