کد خبر: ۲۳۵۰۰۹
تاریخ انتشار: ۰۴ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۸:۰۸ 24 May 2016


IMG_20160524_100921


به گزارش تابناک لرستان به نقل از پایگاه کشکان، وی صبح فردا چهارشنبه ساعت ۱۰ صبح در حوزه کمالیه خرم آباد سخنران همایش تبیین مواضع جمهوری اسلامی ایران خواهد بود.

محمدرضا عسکریان سخنگوی همایش تبیین مواضع جمهوری اسلامی ایران در رابطه با هدف برگزاری این همایش در گفتگو با لرستان خبر عنوان کرد: با توجه به مشکلات و رخدادهای جدیدی که در استان لرستان رخ داد و یک سری از مسئولان سردمدار مواضع جدیدی هستند این همایش برگزار می‌شود.

وی بیان کرد: نیروهای حزب الهی در این گردهمایی مواضع خود را نسبت به وقایع اخیر در استان نشان می‌دهند.

حسین الله کرم کیست؟
حسین الله کرم، فرزند کفاشی درویش به نام شوق علی‌شاه نجار، از رزمندگان سابق دفاع مقدس به حساب می‌آید.

وی پس از پایان جنگ به هیئت های رزمندگان اسلام پیوست تا پس از گذشت مدتی کوتاه به همراه دیگر دوستانش یک تشکل سیاسی را به وجود آورد.

حسین الله کرم به همراه حجت الاسلام پروازی، سردار نقدی، سردار ذوالقدر، عبدالحسین محتشم و .. در سال ۱۳۷۰ اقدام به تاسیس "انصار حزب الله” نمودند.

اما آغاز گسترده فعالیت های این گروه به سال ۷۲ باز می‌گردد. حجت الاسلام پروازی درباره چگونگی تشکیل این گروه می‌گوید: «در این سال ـ ۱۳۷۲ ـ الله کرم آمد و گفت بیا در هیات رزمندگان سخنران باش. تعداد موسسان انصار ‏‏۱۸ نفر بودند که به سه گروه تقسیم می‌شدند. گروه وابسته به «ذوالقدر» که تعدادشان ۷ نفر بود. هفت ‏نفر هم از طرف «عبداللهی» معرفی شدند و چهار نفر هم با «الله کرم» بودند.»

بدین ترتیب حلقه اولیه انصار حزب الله کار خود را آغاز کرد که حسین الله کرم یکی از تاثیرگزارترین افراد این گروه بود. الله کرم به عنوان یکی از سردسته های این گروه به تجمعات مختلف گروه های موسوم به اصلاح طلبان حمله می کرد.

اصلاح‌طلبان، الله کرم را متهم به نقش آفرینی فعال در ماجرای کوی دانشگاه در سال ۷۸ ، حمله به سینما قدس در سال ۷۴، محاصره فرودگاه خرم آباد در سال ۷۹ و بسیاری اقدامات تشنج آفرین دیگر کرده اند.

حسین الله کرم در زمان ریاست جمهوری سید محمد خاتمی یکی از فعال‌ترین چهره‌های حزب‌الله بود. مسئولین وزارت کشور اصلاحات از الله کرم و دار و دسته‌اش با عنوان "گروه فشار” و "لباس شخصی” یاد می‌کردند.

این چهره شاخص انصار حزب الله تا پایان دوران اصلاحات به فعالیت سیاسی خود ادامه داد. اما پس از روی کار آمدن آقای محمود احمدی نژاد و حمایت همه جانبه از وی در اوایل سال ۸۶ به عنوان وابسته نظامی ایران در یکی از کشورهای منطقه ی بالکان برگزیده شد تا از جنجال آفرینی در عرصه سیاسی دور شود.

الله کرم بامداد روز سه‌شنبه بیستم فروردین ۱۳۸۶ تهران را به مقصد زاگرب ترک کرد تا چند سالی هیچ فعالیت ویژه ای در ایران نداشته باشد و به گونه ای از فضای سیاسی ایران دور نگه داشته شود.

برخی از همراهان الله کرم معتقد بودند که سیاستمداران دولتی در آن زمان با گماردن وی در این پست به گونه‌ای خواستند او را از جنجال آفرینی در کشور دور کنند.

الله کرم در تمام این سال‌ها به فعالیت‌های اقتصادی نیز اقدام کرده است. عده ای او را به عنوان یک چهره اقتصادی می‌شناسند.

اما به نظر می‌رسد پروژه های اقتصادی وی ان گونه که باید پیدا و شفاف نیست. گفته می‌شود الله کرم یک اژانس مسافرتی هوایی به نام "توکا تور” در خیابان "استاد نجات اللهی تهران دارد و برادرش را عضو هیئت مدیره ی آن کرده است.

آیا حسین الله کرم تصمیم دارد بار دیگر همچون دوران اصلاح طلبان، نقش آفرین آشفته بازار سیاسی ایران شود؟

پاسخ را در آینده جستجو می کنیم…

منبع: تابناک
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار