در گفتگوی باهنر با تابناک مطرح شد:
آنهایی که تجربه گفت‌وگو با این مهندس سیاستمدار را دارند می‌دانند که شنیدن پاسخ‌های رک و صریح از زبان او بسیار سخت است.
کد خبر: ۲۴۱۵۱۶
تاریخ انتشار: ۱۷ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۵:۱۲ 06 June 2016
محمد رضا باهنر نماینده دور نهم مجلس شورای اسلامی که همواره نامش با لابی مطرح بود ولی در دور دهم کاندیدا نشد در گفتگویی با تابناک به سئوالات مطرح شده پاسخ داد.
به گزارش تابناک، رییس جبهه پیروان خط امام و رهبری امروز مهمان تابناک بود تا در حضور خبرنگاران سایر خبرگزاری‌ها و سایت‌ها کنفرانس مطبوعاتی‌اش را برگزار کند. اما پیش از کنفرانس خبری در گفت‌وگوی تفضیلی با تابناک به سوالات متعددی در خصوص انتخابات ریاست‌جمهوری سال 96، سرنوشت اصولگرایان، انتخابات مجلس دهم پاسخ دهد. آنهایی که تجربه گفت‌وگو با این مهندس سیاستمدار را دارند می‌دانند که شنیدن پاسخ‌های رک و صریح از زبان او بسیار سخت است. با این حال تلاش کردیم تا جایی که می‌توانیم گفت‌وگوی بی‌پرده‌ای با یکی از چهره‌های کارکشته سیاسی بعد از انقلاب داشته باشیم.

خلاصه مهم‌ترین محورهای گفت‌وگو با باهنر را در ادامه می‌خوانید و متن کامل این گفت‌وگو به زودی در تابناک منتشر خواهد شد:

* دولت روحانی به خوبی تا اینجا به وعده‌هایی که داده عمل کرده و در برخی از انها هم موفق بوده که شاید در راس ان بتوان برجام را دانست. تنها عاملی که ممکن است هشت ساله شدن ریاست جمهوری او را تهدید کند ماجرای رکود کشنده‌ای است که در فضا حاکم است. اگر تا پایان سال دولت از طریق پسابرجام یا تکانه های اقتصادی بتواند رونقی را به وجود بیاورد و روزنه های امیدی دیده شود، به نظر من دولت آقای روحانی هم مثل بقیه دولت ها دو دوره ای می شود.

* شرایط برای انتخابات ریاست جمهوری در کشور ما معمولا در دو سه ماه منتهی به انتخابات شکل می‌گیرد و بنا براین در حال حاضر اصولگرایان برنامه خاصی برای انتخابات ندارند. اما دوسه ماه مانده به انتخابات اوضاع کلا عوض شده است. الان هم آقای روحانی و آقای احمدی نژاد برای انتخابات فعال شده اند، اما بقیه فعالان سیاسی درحال رصدکردن هستند.
ازتعبیر جالب برای پایداری ها تا حمایت نکردن از احمدی نژاد/دولت روحانی به وعده هایش عمل کرده است
بخشی از صحبت های باهنر اینکه می گویید پایداری اینگونه شده است، ما در طول 30 سال گذشته این اتفاقات را داشته ایم. اوایل انقلاب حتی در جریان ها جابه جایی ایجاد می شد. مثلا ما یک سری آدم های کلیدی داشتیم که در سال 60 چپ (چپ اقتصادی) بودند و 68 راست افراطی بودند. پایداری که می فرمایید، این ها ریشه و اساسشان از نظر شکل گیری 3-4 سال بیشتر نیست. وقتی روز اول یک حزب تشکیل می شود مثل سنگ ریزه هایی که با سنگ شکن خرد می شود، اول تیز هستند و به مرور که در رودخانه غلت بخورند، نرم می شوند. ما هم یک موقع هایی تند بودیم، بعد کم کم عادت کردیم نرم و متعادل شویم. درمورد پایداری ها هم هنوز دیر نشده است، کمااینکه در این دوره هم احساس کردیم مواضعشان خیلی نرم تر شده اند. مثلا یک سری از نیروهای تندی که در مجلس نهم بودند عملا از پایداری کنار گذاشته شدند.

*تحرکات احمدی‌نژاد صد در صد سیاسی و انتخاباتی است اما اینکه ایشان تایید صلاحیت می‌شوند یا نه را من نمی‌توانم بگویم و شورای نگهبان باید پاسخ بدهد. آقای جنتی هم که به پیش‌بینی من و شما عمل نمی‌کند.

* در رابطه با کاندیداتوری ریاست جمهوری در مورد بنده این خواب‌ها تعبیر نمی‌شود و ما با دولت روحانی کار داریم چرا که من در حال حاضر یک بازنشسته هستم.

*(در واکنش به حرف‌های دیروز لاریجانی در خصوص اینکه احمدی‌نژاد با عملکردش دیگر برای مردم جاذبه ندارد): درمجموع بله، آن هایی که در سیاست هستند و کار می کنند آن مشکلات جدی را که در زمان احمدی نژاد به وجود آمده و هنوز هم ادامه دارد، کاملا حس می کنند. اما این آدم ها نباید تصور کنند که همه کشور این گونه فکر می کنند. چون هر کسی مخاطب خاص خودش را دارد که روی مسائلی حساسیت دارد یا ندارد.

*(در واکنش به حمایت از احمدی‌نژاد در انتخابات پیش‌رو و خط قرمز بودن مشایی): من خط قرمزی ندارم، من از ایشان حمایت نمی کنم. وقتی حمایت نمی کنم خط قرمز نمی خواهد.
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار