کد خبر: ۲۴۴۱۹۰
تاریخ انتشار: ۲۳ خرداد ۱۳۹۵ - ۰۷:۳۹ 12 June 2016
سهیلا خسروی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: سازمان انتقال خون سیستان و بلوچستان در ماه رمضان روند اهدای کند خون را تجربه می کند که این امر سبب کاهش ذخایر خونی شده است و ادامه این روند شرایط بحرانی در وضعیت خون به وجود می آورد.
وی ادامه داد: نیاز به خون همیشه وجود دارد چرا که سلولهای خونی عمر کمی دارند و نمی توان در مدت طولانی آنها را ذخیره کرد.
وی با بیان اینکه روزه داری با اهدای خون منافات ندارد گفت: روزه داران می توانند بعد از افطار خون خود را اهدا کنند اما تا سحر باید تغذیه مناسب داشته باشند.
مدیر کل انتقال خون سیستان و بلوچستان تصریح کرد: پایگاه های انتقال خون در سراسر استان در این راستا بعد از افطار از ساعت 20 الی 23.30 به مدت بیش از چهار ساعت پذیرای شهروندان هستند.
خسروی بیان کرد: تصور ابطال روزه و یا احتمال ضعف و بی ‌حالی با فرا رسیدن ماه مبارک رمضان از علل کاهش استقبال هموطنان به اهدای خون است.
وی ادامه داد: اهدای خون به استناد فتواهای موجود از مراجع دینی نه تنها سبب ابطال روزه نمی شود بلکه واجب کفایی نیز شمرده شده است.
وی خاطر نشان کرد: 2 هزار و 900 بیمار تالاسمی، 760 بیمار دارای اختلال نادر خون ریزی دهنده، بیماران دیالیزی و غیره در سیستان و بلوچستان وجود دارد که روزانه 350 واحد خون و فرآورده های خونی مورد نیاز است.
وی با تبریک 14 ژوئن برابر با 24 خرداد روز جهانی اهدای خون گفت: چشمان بیماران دردمند در انتظار مهر هموطنان است و توصیه می شود افراد در طول ماه مبارک رمضان اقدام به اهدای خون کنند.
وی افزود: با توجه به نیاز بیماران سیستان و بلوچستان به خون، توصیه می شود هموطنان نیک اندیش استان اهدای خون را تنها به شبهای قدر موکول نکنند زیرا در این شبها مراکز اهدای خون با ازدحام جمعیت مواجه می‌ شوند و این خود مانع ارائه خدمات مطلوب و سبب معطلی مراجعه‌ کنندگان می شود.
منبع: ايرنا
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار