شهردار منطقه 22 تهران:
شهردار منطقه 22 با اشاره به انتشار برخی اخبار درخصوص بی توجهی شهرداری تهران و خشک شدن درختان بوستان چیتگر گفت: یکی از وظایف ذاتی شهرداری ایجاد امکانات رفاهی برای شهروندان است،اما برخی دستگاه ها تعهدی برای رفاه و آسایش شهروندان ندارند.
کد خبر: ۲۹۵۷۵۳
تاریخ انتشار: ۲۴ شهريور ۱۳۹۵ - ۰۹:۵۳ 14 September 2016
 قاسم مولایی با انتقاد از سخنان مغرضانه برخی رسانه ها و افراد درخصوص بوستان چیتگر افزود: زمانی که عده ای از نابودی این بوستان و محیط زیست بکر آن صحبت می کنند و شهرداری را مسبب آن می دانند، هیچ کس از اداره آب شهر تهران نمی پرسد که چرا آب این بوستان را قطع می کند؟
وی خاطرنشان کرد: رسیدگی و احیای درختان بوستان جنگلی چیتگر یکی از دغدغه های اصلی شهرداری منطقه 22 به شمار می رود و با توجه به اینکه این بوستان همانند بوستان آبشار تهران و دریاچه شهدای خلیج فارس تنها مختص شهرداری نیست، چرا کسی از اداره آب نمی پرسد با چه مجوزی آب بوستان چیتگر را قطع می کند. 
شهردار منطقه 22 افزود: شورای اسلامی شهر تهران باید به صورت جدی رسیدگی به این موضوع را در دستور کار خود قرار داده و مسئولان پاسخگوی مطالبات شهروندان و اعضای شورایاری محلات این منطقه باشند.
وی تصریح کرد: شهرداری منطقه 22 تمام توان و امکانات خود را بکار می برد تا وضعیت اقتصادی این موضوع را حل کند اما نباید تمام کاستی ها را به شهرداری مربوط دانست. 
مولایی گفت: امروز اگر هر مشکلی حتی غیرمرتبط با شهرداری در شهر بوجود آید بسیاری از افراد انگشت اتهام خود را به سمت شهرداری نشانه گرفته اما سایر سازمان ها در صورت بروز مشکل کمتر در موضع پاسخگویی هستند. 
به گفته وی شهرداری تا به امروز میلیاردها تومان از سازمان آب به واسطه حفاری هایی انجام شده یا از سازمان برق به واسطه روشنایی هایی که وظیفه آنها بوده و شهرداری در جهت رفاه و ارتقای امنیت شهروندان انجام داده، طلبکار است و متاسفانه زمانی که آب بوستان چیتگر را قطع می کنند،کاری از دست ما بر نمی آید.
شهردار منطقه 22 با بیان اینکه رسیدگی و احیای محیط زیست و فضای سبز یکی از اولویت های شهرداری است اظهار کرد: متاسفانه به دلیل سرمای بی سابقه در زمستان سال86، پایین رفتن سطح آب چاه ها و کم شدن دبی آب به جهت خشکسالی، مشکلاتی در بوستان چیتگر از جمله شیوع آفات مختلف همانند سوسک های پوست خوار و چوبخوار که کنترل آنها بسیار مشکل و تقریباً کنترل نشدنی است رخ داد. 
وی افزود: اما موضوع قطع شدن آب این بوستان و جیره بندی آن از سوی اداره آب به سال 91 بر می گردد و هنوز بوستان چیتگر از مسأله کمبود یا قطع آب رنج می برد که در نهایت این موضوع منجر به قطع 1700 درخت آفت زده و خشک شد.
مولایی یادآور شد: در سال های اخیر اقدامات بسیار زیادی از جمله کاشت حدود 160 هزار اصله درختچه ازانواع توری، ارغوان، زرشک و پنج هزار اصله درخت بلوط در فاز غربی چیتگر، کاشت حدود 30 هزار درخت سوزنی برگ در فاز شرقی بوستان چیتگر، کاشت حدود 6 هزار اصله درخت با بن بالا، هماهنگی با کارشناسان سازمان آب و بالا بردن دبی آب خام چیتگر انجام شده است. 
مجتبی شاکری رئیس کمیته فرهنگی شورای اسلامی شهر تهران امروز در جلسه علنی شورا گفت که شرکت آب و فاضلاب با هدف وصول مطالبات معوقه خود از شهرداری منطقه 22، آبرسانی به هزاران اصله درخت موجود در محدوده چیتگر را قطع کرده که این اقدام موجب خشک شدن و نابودی درختان و فضای سبز منطقه می شود.
منبع: ايرنا
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار