آیت الله ملک حسینی در دیدار مدیرعامل هلدینگ کشاورزی کمیته امداد کشور :
نماینده مردم کهگیلویه و بویراحمد در مجلس خبرگان رهبری : سرمایه گذاری درعرصه گیاهان دارویی در مناطق کوهستانی خوب است و می تواند جوابگو باشد و اگر هلدینگ کشاورزی در عرصه فروش محصولات کشاورزی همکاری کند بسیار سودآور خواهد بود.
کد خبر: ۳۵۲۸۴۱
تاریخ انتشار: ۱۲ دی ۱۳۹۵ - ۱۴:۵۰ 01 January 2017
سرمایه گذاری باید از نظر اقتصاد مقاومتی توجیه پذیر باشد
با توجه به منابع خوب موجود در کهگیلویه و بویراحمد، در صورت مهیا شدن زیرساختها آماده سرمایه گذاری تا هزار میلیارد تومان هستیم که بعد از اجرای طرح ها، مددجویان را آموزش داده و آنها را مستقیماً وارد بازار کار می کنیم.
مدیرعامل هلدینگ کشاورزی کمیته امداد کشور به منظور بررسی اجرای هشت طرح اقتصادی تولیدی در کهگیلویه و بویراحمد با نماینده ولی فقیه در این استان دیدار و گفت و گو کرد.
آیت الله سیدشرف الدین ملک حسینی نماینده ولی فقیه در کهگیلویه و بویراحمد در این دیدار، با بیان اینکه با یک بحران مدیریت در عرصه کشاورزی و دامی مواجه هستیم، گفت: باید کارهای کشاوررزی از جمله کاشت، داشت و برداشت ها براساس کارشناسی و برنامه ریزی اصولی و دقیق باشد و کارهایی انجام شود که از نظر اقتصادی مقرون به صرفه باشد تا در آینده از نظر بازرگانی و اقتصادی دچار مشکل نشود.
وی درخصوص سرمایه گذاری در حوزه شیلات نیز بیان کرد: باید نقاط ضعف و قوت در این زمینه بررسی شده و توجه ویژه شود تا سرمایه گذاری ها از نظر اقتصاد مقاومتی دارای توجیه باشند و طوری نباشد که بخواهیم به پشتوانه بیمه ها کار انجام دهیم.
نماینده مردم کهگیلویه و بویراحمد در مجلس خبرگان رهبری افزود: سرمایه گذاری درعرصه گیاهان دارویی در مناطق کوهستانی خوب است و می تواند جوابگو باشد و اگر هلدینگ کشاورزی در عرصه فروش محصولات کشاورزی همکاری کند بسیار سودآور خواهد بود.
آیت الله ملک حسینی بر مطالعه و نظارت دقیق بر اجرای طرح ها، مدیریت مستقیم ،همکاری و مشارکت در این خصوص توسط هلدینگ کشاورزی تأکید کرد.
 
 با یک بحران مدیریت در عرصه کشاورزی و دامی مواجه هستیم

علیرضا غنی زاده، مدیرعامل هلدینگ کشاورزی کمیته امداد کشور در این دیدار، گفت: مجموعه هلدینگ کشاورزی کشور بر اجرای طرح های تولیدی کشاورزی با توجه به سیاست های اقتصاد مقاومتی تاکید دارد.
وی با اشاره به اجرای طرح های مختلف کشاورزی در کشور، اظهار کرد: بازده اقتصادی، سودآوری، نوآوری در نوع سرمایه گذاری، کاهش هزینه تولید، بهینه سازی نژادهای بومی، بهره گیری از ظرفیت صنایع تبدیلی و استفاده از تجربیات نخبگان از اولویت های هلدینگ بخش کشاورزی در سرمایه گذاری است.
غنی زاده با بیان اینکه هلدینگ بخش کشاورزی با تکیه به منابع داخلی، عزم راسخ و توان مدیریتی و عملیاتی مجموعه اقدام به سرمایه گذاری می کند، افزود: استان کهگیلویه و بویراحمد از منابع خوبی برخوردار است و می توان در حوزه های مختلف کشاورزی و دامداری و بخصوص شیلات در این استان سرمایه گذاری کرد.
مدیرعامل هلدینگ کشاورزی مجتمع اقتصادی کمیته امداد کشور با اشاره به اجرای طرح‌های بزرگ کشاورزی از سوی این نهاد در کشور، افزود: در حوزه اقتصادی 11 شرکت در کشور فعالیت می کنند و در کهگیلویه و بویراحمد با توجه به منابع خوب آن،در صورت مهیا شدن زیرساختها آماده سرمایه گذاری تا هزار میلیارد تومان هستیم که بعد از اجرای طرح ها، مددجویان را آموزش داده و آنها را مستقیماً وارد بازار کار می کنیم.
وی کشت چهار هزار هکتار اراضی دیم، هفت هزار و 500 هکتار اراضی آبی از جمله گندم، جو و ذرت، سه هزار و 500 هکتار باغ انواع میوه، تولید دو هزار عدد تخم مرغ در سال، 44 هزار تن شیر، دو هزار گوساله آماده پروار و یک هزار تن گوشت قرمز در سال از مهمترین اقدامات هلدینگ کشاورزی کمیته امداد است.
فرید محبی مدیرکل کمیته امداد کهگیلویه و بویراحمد نیز در این دیدار گفت: اجرای طرح‌های اقتصادی به بهره‌وری بهتر از منابع آب و خاک، اشتغال و تولید پایدار به‌ویژه برای مددجویان منجر می‌شود.
وی یادآور شد: در سفر ریاست جمهوری به استان ساخت یک هزار مسکن شهری، پنج هزار و 450 مسکن روستایی، اختصاص یکصد میلیارد تومان به اشتغال مددجویان( که هم اکنون 50 میلیارد تومان آن تصویب شده است) و تولید هشت مجتمع تولیدی اقتصادی در دستور کار قرار گرفت. محبی بیان کرد: امید است که بتوانیم با همکاری و تعامل از این فرصتها در زمینه توانمندسازی مددجویان تحت حمایت بهترین استفاده را ببریم.



اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار