فریدی با مهر مطرح کرد؛
مدیر عامل شرکت شهرک های صنعتی استان اردبیل به ضرورت راه اندازی شهرک تخصصی غذایی در این استان تاکید کرد.
کد خبر: ۳۵۴۸۶
تاریخ انتشار: ۲۶ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۱۲:۵۳ 16 May 2015

به گزارش مهر، ابراهیم فریدی در حاشیه بازدید از شهرک یک دو اردبیل در گفتکو با خبرنگار مهر تصریح کرد: استان اردبیل پتانسیل قابل توجهی در صنایع غذایی به ویژه صنایع تبدیلی غذایی دارد.

وی افزود: وجود تولیدات باغی و کشاورزی این ظرفیت را فراهم ساخته است تا واحدهای صنعتی مرتبط با صناعی غذایی در این استان شکل بگیرد.

مدیر عامل شرکت شهرک های صنعتی استان اضافه کرد: به دلیل همین پتانسیل طرح ایجاد شهرک صنعتی غذایی در حال بررسی است و این شرکت در نظر دارد این طرح را بعد از امکان سنجی و مطالعه جامع به مسئولان استانی پیشنهاد دهد.

به گفته فریدی هزار و ۱۰۰ واحد تولیدی در شهرک ها ساماندهی شده اند که از این تعداد ۵۵۰ واحد به بهره برداری رسیده  است و فقط ۸۳ مورد غذایی است.

وی با بیان اینکه ۱۱۳  واحد تولیدی در اردبیل واحد شیمیایی هستند، اضافه کرد: واحدهای شیمایی رتبه یک در تعداد را دارند و در رتبه دوم ۹۴ واحد فلزی، در رتبه سوم ۸۳ واحد غذایی و در رتبه چهارم واحدهای غیر فلزی قرار گرفته اند.

منبع: ايرنا
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار