به گزارش
تابناک یزد علی اکبر حداد زاده گفت: طرح تشدید کنترل و نظارت بهداشتی با اعزام و فعالیت 25 اکیپ ثابت و سیار بر مراکز تولید، توزیع، عرضه و حمل فرآورده های خام دامی تا پایان ماه مبارک رمضان ادامه دارد .
وی اظهار داشت: اجرای طرح نظارت بر عرضه بهداشتی فرآورده های خام دامی و با هدف جلوگیری از ورود فرآورده های خام دامی غیر بهداشتی در سفره رمضان روزه داران اجرا می شود.
این مسوول گفت: طبق قانون و بر اساس برنامه ریزی انجام شده تمامی مراکز عرضه فرآورده های مختلف خام دامی، کشتارگاه ها، رستوران ها و همچنین مراکز بسته بندی و قطعه بندی فرآورده های خام دامی مشمول این طرح هستند.
حداد زاده گفت: بازرسان بصورت مستمر و منظم در طول ماه مبارک رمضان وظایف و ماموریت های خود را انجام می دهند و در صورت مشاهد تخلف نسبت به معرفی آنها به مراجع قضایی اقدام می شود .
وی افزود: مردم و روزه داران باید به منظور حفظ سلامت خود و خانواده و اطمینان از مصرف فرآورده های خام دامی ، مواد غذایی مصرفی خود را از مراکز عرضه مجاز و مورد تایید دامپزشکی در یزد و شهرستان ها تهیه کنند .
این مسوول در پایان از مردم خواست تا موارد تخلف را با شماره 1512 اعلام تا طبق مقررات اقدام صورت گیرد .
استان یزد با یک میلیون و 70 هزار نفر جمعیت در مرکز جغرافیایی ایران قرار دارد .