کارشناس تغذیه دانشکده تغذیه و علوم غذایی شیراز گفت: مصرف مواد غذایی در فصل پاییز باید از غذاهای خنک تابستان به سمت غذاهای گرم زمستان کشیده شود و از مصرف میوه‌های حساسیت ‌زا مانند خربزه، انگور، کیوی پرهیز شود.
کد خبر: ۶۷۴۳۲۱
تاریخ انتشار: ۰۸ آبان ۱۳۹۷ - ۱۰:۰۰ 30 October 2018

تابناک فارس به نقل از برنا:«عاطفه کهنسال» میوه‌های انرژی ‌زا مثل موز، میوه‌ های گرم ‌تر مثل انبه، میوه ‌های دارای ویتامین C مانند مرکبات و سیب و خشکبارهایی مانند خرما را برای پیشگیری از سرماخوردگی توصیه کرد.
پیشنهاد این کارشناس تغذیه برای افراد سرد مزاج، استفاده از دوغ و ماست همراه با نعناع و کاکوتی برای جلوگیری از درد مفاصل بود.
وی اضافه کرد: مناسب است افراد سرد مزاج در این فصل از غذاهایی مانند دانه‌ های حبوبات، کنجد، خرما و عسل بیشتر استفاده کنند.
کهنسال گفت: مصرف ترشی در فصل پاییز در افرادی که حساسیت دارند و مستعد سرماخوردگی و آنفولانزا هستند به تشدید علایم آن‌ها کمک می ‌کند.
این عضو دانشکده تغذیه و علوم غذایی استفاده از سبزی ها را بهترین راه مبارزه با آلرژی بیان کرد و ادامه داد: جعفری، کلم پیچ، کلم برکلی و موادی که شامل کورستین مانند سیر و پیاز هستند یکی از سلاح های مبارزه با آلرژی هستند و بهتر است از آن ها در بیشتر غذاها استفاده شود.
وی با بیان اینکه کلم بروکلی می تواند سینوس ها را تا حدودی بهبود بخشد و از آلرژی بکاهد، توصیه کرد: روزانه مقداری از این ماده در حالت خام یا بخارپز استفاده شود.

اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار