با تامین گوشت قرمز از منابع داخلی از ورود گوشت قرمز خارجی جلوگیری می‌شود.
کد خبر: ۸۹۰۲۲۴
تاریخ انتشار: ۳۱ مرداد ۱۳۹۹ - ۲۳:۰۹ 21 August 2020
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان با اشاره به جایگاه پنجم استان در تولید گوشت قرمز گفت: استان اصفهان با تولید ۶۸.۹ گوشت قرمز جایگاه مناسبی در تولید این فرآورده پروتئینی دارد.
حسین ایراندوست افزود: با توجه به ظرفیت بالای استان اصفهان در تأمین گوشت قرمز از روز دوشنبه ۲۸ مرداد، گوشت قرمز گوساله ۵ تکه به ازای هر کیلوگرم ۷۲ هزار و ۵۰۰ تومان از دامداران خریداری شده است.
 
 
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار