
به گزارش خبرنگار تابناک در استان فارس؛ «مهدی خوبیار» معاون امداد و نجات جمعیت هلالاحمر استان فارس، با اعلام این خبر اظهار کرد: در چهار ماه نخست سال، ۷۴۸ حادثه در سطح استان تحت پوشش عملیات امدادی قرار گرفت که در جریان این حوادث، ۸۸۴ نفر مصدوم شدند.
وی افزود: از مجموع مصدومان و حادثهدیدگان، ۲۱۱ نفر پس از دریافت اقدامات اولیه امدادی و درمانی، برای ادامه روند درمان با آمبولانسهای هلالاحمر به مراکز درمانی منتقل شدند.
معاون امداد و نجات جمعیت هلالاحمر فارس با اشاره به گستردگی عملیات امدادی در فارس ادامه داد: برای امدادرسانی به حادثهدیدگان، ۹۷۳ تیم عملیاتی شامل ۳ هزار و ۲۶۲ نیروی امدادی به کار گرفته شدند و این عملیاتها با استفاده از ۹۰۶ دستگاه خودروی عملیاتی و امدادی انجام شد.
وی، حوادث جادهای را یکی از مهمترین مأموریتهای امدادی استان عنوان کرد و یادآور شد: طی این مدت ۳۰۴ حادثه جادهای در فارس ثبت شد که در پی آن ۷۲۰ نفر مصدوم شدند.
خوبیار اضافه کرد: البته نیروهای امدادی در حوادث جادهای ضمن انجام عملیات نجات و امدادرسانی، ۱۲۹ نفر از مصدومان را برای دریافت خدمات تخصصیتر به مراکز درمانی منتقل کردند.
وی همچنین از وقوع ۶۰ حادثه کوهستانی در استان خبر داد و تصریح کرد: در این حوادث ۳۶ نفر مصدوم شدند و ۳۰ نفر از آنان برای ادامه درمان به مراکز درمانی منتقل شدند.
معاون امداد و نجات جمعیت هلالاحمر فارس با تأکید بر آمادگی نیروهای عملیاتی هلالاحمر فارس برای پاسخگویی به حوادث گفت: حضور سریع و بهموقع تیمهای امدادی، بهرهگیری از ظرفیت نیروهای عملیاتی و تجهیزات تخصصی و هماهنگی در فرآیند امدادرسانی، از عوامل مؤثر در ارائه خدمات بهموقع به حادثهدیدگان است.
انتهای پیام/