میزان باروری در هرمزگان بالای 2.1 درصد است

مدیرکل دفتر سلامت جمعیت، خانواده و مدارس وزارت بهداشت، ضرورت برنامه ریزی‌های متناسب جمعیتی برای استان‌های مختلف را مورد تاکید قرار داد.
کد خبر: ۱۲۲۹۸۰
تاریخ انتشار: ۱۲ آبان ۱۳۹۴ - ۱۱:۲۱ 03 November 2015
به گزارش تابناک هرمزگان به نقل از ایسنا، دکتر محمداسماعیل مطلق گفت: در مناطق و استان‌هایی که در حال حاضر میزان باروری‌شان مثل استان هرمزگان، سیستان و بلوچستان و جنوب کرمان بالای 2.1 است، باید بر اساس سیاست های ابلاغی مقام معظم رهبری تمرکز بر روی سلامت مادر ونوزاد، کاهش مرگ و میر نوزادان و مادران، افزایش سن امید به زندگی و مورتالیتی و موربیلیتی و کاهش بار بیماری‌ها در خانم‌ها باشد.
 
وی افزود: در این استان ها باید به گونه ای برنامه ریزی شود که میزان باروری کلی روی عدد 2.1 بماند و کاهش نیابد.
 
وی در خصوص استان هایی که میزان نرخ باروری کلی آنان زیر عدد 2.1 است نیز اظهار داشت: در این استان‌ها باید مشاوره و برنامه ریزی برای افزایش جمعیت طبق دستورالعمل اداره باروری سالم انجام شود.
 
مطلق بیان داشت: از جمله برنامه هایی که باید در این استان ها و مناطق کشور انجام شود این است که سن ازدواج کاهش یابد، تعداد ازدواج ها افزایش پیدا کند، بعد از ازدواج دارای فرزند بشوند، فاصله فرزند اول و دوم و فرزند دوم تا سوم زیر 5 سال بشود، از تک فرزندی با توجه به ثابت شدن ایجاد بیماری های اجتماعی و روانی برای آنان در آینده، خودداری شود تا نرخ باروری کلی به عدد 2.1 برسد.
 
مدیرکل سلامت جمعیت، خانواده و مدارس وزارت بهداشت خاطرنشان کرد: حدود 15 استان برای ایجاد کلینیک سلامت زناشویی اعلام آمادگی کرده بودند که باید این اقدام را سریع‌تر به انجام برسانند. دستورالعمل برنامه این کلینیک‌ها متعاقبا از سوی دفتر سلامت جمعیت، خانواده و مدارس ابلاغ خواهد شد.
 
بر اساس اعلام روابط عمومی معاونت بهداشت وزارت بهداشت، وی ادامه داد: در مساله رسیدن نرخ کلی باروری به عدد 2.1 خانواده‌ها نیز مسئول هستند و باید در برنامه‌ها مشارکت جدی داشته باشند و از مساعدت‌ها و مشاوره‌های وزارت بهداشت دراین خصوص بهره برند.
اشتراک گذاری
نظر شما
Chaptcha
حروفي را كه در تصوير مي‌بينيد عينا در فيلد مقابلش وارد كنيد
آخرین اخبار