دوره آشنایی با ممیزی بهداشتی اماکن عرضه فرآورده های خام دامی برگزار شد

سرپرست اداره نظارت بر بهداشت عمومی اداره کل دامپزشکی استان کرمانشاه از برگزاری دوره آشنایی با ممیزی بهداشتی اماکن عرضه فرآورده های خام دامی در این اداره کل خبر داد.
کد خبر: ۵۴۲۰۲۶
تاریخ انتشار: ۰۲ دی ۱۳۹۶ - ۰۸:۱۸ 23 December 2017
به گزارش  تابناک به نقل از روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان کرمانشاه، دکتر مهدی ظفری پور با اعلام این خبر اظهار داشت: دوره آموزشی « آشنایی با ممیزی بهداشتی اماکن عرضه فرآورده های خام دامی» به مدت 24 ساعت در سالن جلسات اداره کل دامپزشکی استان کرمانشاه برگزار گردید.

وی با بیان اینکه شرکت کنندگان در دوره مذکور کارشناسان و کمک کارشناسان نظارت بر بهداشت عمومی و آزمایشگاه شاغل در اداره کل و شبکه های تابعه بود، افزود:  در این دوره شرکت کنندگان در ابتدا با تئوری ممیزی بهداشتی بر اساس استاندارد HACCP آشنا شدند و در ادامه دوره نحوه اجرا و انجام ممیزی بهداشتی در مراکز عرضه فراورده های خام دامی به همکاران آموزش داده شد.

سرپرست اداره نظارت بر بهداشت عمومی اداره کل دامپزشکی استان کرمانشاه با تاکید بر لزوم ممیزی بهداشتی در واحدهای تولید، نگهداری و عرضه فرآورده های خام دامی، آشنایی بیشتر کارکنان دامپزشکی با سطوح مختلف ممیزی بهداشتی را از اهداف برگزاری این دوره عنوان کرد و گفت: در این دوره مقدمات ممیزی بهداشتی آموزش داده شد.

این دوره از دوره های مصوب سازمان دامپزشکی کشور بود که توسط واحد آموزش برگزار شد.
منبع: تابناک
اشتراک گذاری
نظر شما
Chaptcha
حروفي را كه در تصوير مي‌بينيد عينا در فيلد مقابلش وارد كنيد
آخرین اخبار