محمد مهدی قاسمی، پنجشنبه در گفت و گو با ایرنا اظهار داشت: استان فارس با داشتن 12 میلیون راس دام سبک و سنگین 25 درصد گوشت قرمز کشور را تولید می کند.
وی ادامه داد: دامداران فارس سالانه 80 هزار تن گوشت قرمز تولید می کنند که 30 هزار تن آن مازاد مصرف استان است و به استان های همجوار و کشورهای حاشیه خلیج فارس صادر می شود.
قاسمی اضافه کرد: استان فارس با توجه به شرایط و اقلیم مناسب یکی از مستعد ترین مناطق دامپروری محسوب می شود و با دارا بودن برترین نژاد دام کشور، دام آن به عنوان یک الگو در تمام کشور شناخته شده است.
به گفته قاسمی ، استان فارس رتبه دوم تولید گوشت قرمز در کشور را دارد و به دلیل بهنژادی دام و برخورداری از امکانات ویژه تولید از کیفیت بالا یی برخوردار است.
وی بیان داشت:ایجاد زنجیره تولید میان دامداران و دامپروری ها ، تولید کنندگان خوراک دام و کشتارگاه ها می تواند در ارتقا سطح تولید و حفظ پایداری درآمد در این زنجیره اثرگذار باشد.
رییس سازمان جهاد کشاورزی استان فارس ادامه داد:دولت باید زمینه خرید تضمینی گوشت قرمز را برای این استان فراهم کند تا بتوان ثبات بازار در خشکسالی را حفظ کرد.
قاسمی افزود:خشکسالی متوالی در فارس ، فقر مراتع و مشکلات تامین علوفه خسارت زیادی را به بخش دامپروری وارد می کند که باید برای جبران آن راهکارهای اساسی اندیشیده شود.