کشتارگاه فردیس 50 درصد گوشت قرمز البرز را تامین می کند

رئیس اداره دامپزشکی شهرستان فردیس گفت: 50 درصد گوشت قرمز مورد نیازهای بازارهای استان البرز توسط کشتارگاه صنعتی این شهرستان تامین می شود.
کد خبر: ۶۵۸۸۶۱
تاریخ انتشار: ۰۲ مهر ۱۳۹۷ - ۱۰:۲۶ 24 September 2018

محمدمهدی راهنورد افزود: در کشتارگاه صنعتی فردیس روزانه 750 راس دام سبک (گوسفند و بز) و 100 رأس دام سنگین (گاو و گوساله) و شترمرغ زیر نظارت کارشناسان دامپزشکی کشتار می شود.
وی ادامه داد: کشتارگاه صنعتی فردیس افزون بر استان البرز، بخشی از گوشت قرمز شهرستان های غربی استان تهران را تامین می کند.
راهنورد افزود: برای پیشگیری از شیوع بیماری های مشترک انسان و دام، کارشناسان دامپزشکی ، مراحل کشتار و فرآوری گوشت قرمز را مراقبت و نظارت می کنند.
وی از مصرف کنندگان گوشت قرمز در استان البرز خواست درصورت مشاهده موارد مشکوک ، مراتب را با سامانه رایگان 1512 دامپزشکی البرز در میان بگذارند.
اکنون یک کشتارگاه صنعتی و 4 کشتارگاه نیمه صنعتی در استان البرز فعال هستند و سالانه حدود 9 هزارو 510 تن گوشت قرمز در کشتارگاه های البرز استحصال می شود.
سرانه مصرف گوشت در استان البرز 11.4 کیلوگرم است.

اشتراک گذاری
نظر شما
Chaptcha
حروفي را كه در تصوير مي‌بينيد عينا در فيلد مقابلش وارد كنيد
وبگردی
آخرین اخبار