به گزارش تابناک ایلام؛ یونس احمدی گفت : این گروه ها در شب و روز تاسوعا و عاشورا بر ذبح دام های نذری خانگی، هیئت ها و آشپزخانه های محل پخت غذای نذری نظارت دارند.
وی افزود : ارتقای بهداشت عمومی و پیشگیری از احتمال انتقال بیماری های مشترک انسان و دام از جمله تب کریمه کنگو از اهداف این طرح است.
احمدی ادامه داد : هیئت ها و آشپزخانه ها یا همه افرادی که در منازل شخصی خود اقدام به ذبح دام می کنند در صورت مشکوک بودن به دام یا لاشه با سامانه ۱۵۱۲ تماس بگیرند./ع
بیشتر بخوانید: |