استاندار ایلام
استاندار ایلام گفت : مجموع اعتبارات عمرانی جامعه عشایری استان تا پایان سال جاری 60 میلیارد ریال است که 50 درصد آن تخصیص یافته و در صورت ارائه طرح های عمرانی و زیرساختی امکان افزایش این بودجه تا سقف 50 درصد و نیز جذب اعتبار از محل ماده 12 امکان پذیر است.
کد خبر: ۵۳۹۲۳۱
تاریخ انتشار: ۲۵ آذر ۱۳۹۶ - ۱۳:۵۷ 16 December 2017
به گزارش تابناک ایلام ؛ قاسم سلیمانی دشتکی  در دهمین شورای عشایر استان ایلام اظهار کرد: مجموع اعتبارات عمرانی جامعه عشایری استان تا پایان سال جاری 60 میلیارد ریال است که 50 درصد آن تخصیص یافته و در صورت ارائه طرح های عمرانی و زیرساختی امکان افزایش این بودجه تا سقف 50 درصد و نیز جذب اعتبار از محل ماده 12 امکان پذیر است.
 
وی افزود: برای اجرای طرح های زیرساختی جامعه عشایری در صورت نیاز به اعتبارات بیشتر باید بودجه عمرانی امور عشایری افزایش یابد.
 
استاندار ایلام یادآور شد: امور عشایری استان با همکاری دیگر دستگاه های مرتبط با ارائه طرح های عمرانی و زیرساختی میزان اعتبارات پروژه های عمرانی مورد نیاز استان را مشخص کنند تا بتوان برای اجرای این طرح ها ردیف بودجه مشخص کرد.
 
سلیمانی دشتکی ادامه داد: کمیته ای متشکل از اداره کل اطلاعات، معاونت امور اقتصادی و توسعه منابع انسانی، سازمان برنامه و بودجه و اداره کل امور عشایری طی 10 روز آینده تشکیل و در این کمیته نیازهای زیرساختی، عمرانی و رفاهی این جامعه در حوزه های مختلف در قالب ارائه پروژه و راهکارهای قابل اجرا برای تعیین ردیف بودجه مشخص شود.
 
وی میزان اعتبارات جاری عشایر را 25 میلیارد ریال و بودجه اعتبارات تملیکی و هزینه ای را 85 میلیارد ریال ذکر و تاکید کرد: در صورت رفع نیازها و حمایت از عشایر استان میزان بهره وری و تولید این جامعه نیز افزایش می یابد.
 
استاندار ایلام اضافه کرد: تعمیر و مرمت راه های عشایری و ایل رو، تهیه و نصب پنل های خورشیدی، افزایش آب رسانی، رفع مشکلات بهداشتی و آموزشی، رفع مشکل انبار علوفه از جمله نیازهای زیرساختی عشایر محسوب می شود.
 
به گفته سلیمانی دشتکی تامین نهاده های دامی، مواد اولیه کارخانه نهاده های دامی، ناکارآمدی صندوق بیمه محصولات کشاورزی و دامی، گران بودن دارو، کمبود نقدینگی، خرید گوشت و دام مازاد، چالش های امنیتی و انتظامی از نیازهای روزمره عشایر است.
 
استاندار ایلام یادآور شد: عشایر استان برای افزایش میزان تولید کمی و کیفی باید از شیوه های سنتی دامپروری به سمت روش های نوین همچون اصلاح نژاد دام حرکت کنند و با کمک کارشناسان کشاورزی شیوه های مدرن دامداری را فرا بگیرند. /م
ایرنا 

اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار