استاندار همدان با بیان اینکه این استان در پرداخت تسهیلات روستایی رتبه اول کشوری را کسب کرده است، گفت: این عملکرد قابل قبول نیست و باید نحوه پرداخت این تسهیلات به صورت گسترده‌تر و جامع‌تر در جامعه هدف اطلاع رسانی شود.
کد خبر: ۶۱۴۳۱۳
تاریخ انتشار: ۱۲ خرداد ۱۳۹۷ - ۰۹:۱۱ 02 June 2018
 استاندار همدان با بیان اینکه این استان در پرداخت تسهیلات روستایی رتبه اول کشوری را کسب کرده است، گفت: این عملکرد قابل قبول نیست و باید نحوه پرداخت این تسهیلات به صورت گسترده‌تر و جامع‌تر در جامعه هدف اطلاع رسانی شود.
 
به گزارش ایرنا، محمد ناصر نیکبخت در شورای برنامه ریزی و توسعه استان افزود: تسهیلات اعتبار اشتغال روستایی در استان همدان یک هزار و ۳۰۰ میلیارد ریال است و تاکنون ۴۶۰ میلیارد ریال آن معادل ۴۷ درصد جذب شده است.

وی بابیان اینکه وضعیت پرداخت تسهیلات اشتغال روستایی در همدان خوب نیست، گفت: همدان از استان‌هایی است که در همه فصول فرصت کار اجرایی و تکمیل پروژه‌ها را ندارد.

نیکبخت اظهار داشت: ۲ هزار و ۶۱۲ میلیارد ریال مجموع فاز اول و دوم تسهیلات روستایی ابلاغ شده در استان همدان است که تاکنون ۴۶۰ میلیارد ریال آن جذب شده است.

وی با بیان اینکه دولت دوازدهم با هدف ایجاد اشتغال و حمایت از تولید برنامه خوبی تدوین کرده است، افزود: ارائه برنامه فراگیر اشتغال برای روستائیان با توانمند سازی این قشر از جمله این برنامه هاست که باید با اطلاع رسانی بیشتر پیگیری شود.

نیکبخت افزود: سال ۹۶ تعهد اشتغال استان همدان ایجاد ۱۹ هزار و ۹۸۰ شغل بود که یکی از اولویت‌ها برای ایجاد اشتغال، توانمند سازی افراد ساکن در روستاهاست که در این راستا مقرر شده ایجاد اشتغال پایدار در ۱۱۸ روستای همدان دنبال شود.

تخصیص ۴۰۰ میلیارد ریال اعتبار برای انتقال پساب همدان

استاندار همدان گفت: چند سال پیش برای انتقال پساب همدان به منطقه ویژه جهان آباد، توافقی منعقد و وزارت نیرو متعهد شد تا ۴۰۰ میلیارد ریال برای اجرای این طرح اختصاص دهد.

نیکبخت اظهار داشت: پیشتر قرار بود ۲۱۰ طرح در حوزه بهداشت و درمان استان همدان با مشارکت سه جانبه استانداری، دانشگاه و خیران انجام شود که این تعداد در گام نخست به ۲۹۰ مورد و در نهایت به ۳۱۰ طرح افزایش یافت.

وی ادامه داد: اجرای ۳۱۰ طرح بهداشتی و درمانی در راستای برنامه طرح تحول سلامت در تفاهم سه جانبه وزارت بهداشت، استانداری و علوم پزشکی همدان آغاز شد که زیرساخت‌های بهداشتی این استان را متحول کرد.

وی با بیان اینکه بهسازی و مقاوم سازی ابنیه طرح‌های بهداشتی کار بزرگی بود، افزود: ۱۱۶ طرح حوزه بهداشت و درمان اواخر سال گذشته بهره برداری شد.

گفتنی است هفته سلامت نیز ۶۰ طرح بهداشتی در همدان بهره برداری شد و ۷۰ طرح بهداشتی نیز در دست اجراست.

 بیش از ۹۰ درصد سد اکباتان همدان پر شده است

استاندار همدان با بیان اینکه در حال حاضر حجم ذخیره آب موجود در سد اکباتان به ۳۲ میلیون متر مکعب رسیده است، افزود: ذخیره آب موجود در این سد اگر به بیش از ۳۵ میلیون متر مکعب برسد، سرریز می‌شود.

 ۶ هزار و ۸۶۰ میلیارد ریال درآمد سال ۹۷ استان همدان

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی همدان نیز در این جلسه گفت: سهم مالیات و درآمد‌های استان در سالجاری باید به رقم ۶ هزار و ۸۶۰ میلیارد ریال برسد و پنج درصد آن از مالیات کسب شود.

سید اسکندر صیدایی افزود: ۸۳ شاخص برای توزیع اعتبارات هزینه‌ای در استان پیش بینی شده است و مجموع اعتبارات هزینه‌ای همدان سه هزار و ۱۷۰ میلیارد ریال است.

وی ادامه داد: شاخص توزیع اعتبارات هزینه‌ای شامل ماموریت‌ها، تعداد خودرو‌های ادرات، هزینه‌های اینترنت، آموزش، حق لباس و ... را در بر می‌گیرد که متناسب با این شاخص‌ها شرایط هر اداره متفاوت است.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان همدان گفت: راهبرد توسعه استان در حوزه گردشگری است و طرح‌های این حوزه را باید در اولویت قرار داد.
 
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار