هفتمین جلسه کارگروه سلامت و امنیت غذایی گرمه برگزار شد.مکرمی معاون
فرماندار گرمه در این جلسه گفت: برای تضمین سلامت و امنیت زندگی مردم باید
همکاری بین دستگاه های اجرایی گسترش یابد زیرا ارتقای سلامت و امنیت
غذایی در گرو اجرای دقیق مصوبات این کارگروه است. دکتر فخرانی مسئول شبکه
بهداشت و درمان گرمه هم اظهارداشت: کاهش میزان مصرف نمک، مواد قندی و روغن
در پخت و پز و در کنار آن تاکید بر افزایش مصرف لبنیات و سبزیجات و همچنین
افزایش تحرک بدنی از جمله مواردی هستند که مردم با رعایت آن ها می توانند
سلامت خود را حفظ کنند./روزنامه خراسان شمالی