به گزارش «تابناک یزد»کرامت تیموری افزود: متوسط عملکرد این محصول
در سال زراعی جاری حدود 25تن درهر هکتار است که نسبت به سال گذشته 15 درصد
افزایش یافته است.
وی اظهار کرد: : 30 درصد از این میزان به صورت تازه خوری و مابقی به صورت کشمش، فرآوری می شود.
تیموری
با اشاره به اینکه انگور این منطقه در انواع مختلفی کشت می شود گفت:
خلیلی، عسکری، سیاه و ریش بابا از مهمترین ارقام انگور منطقه است.
وی
خاطرنشان کرد: انگور تولید شده به مرکز استان و استانهای همجوار کرمان،
بندرعباس ، فارس،اصفهان و حتی کشورهای حوزه خلیج فارس صادر می شود.
وی
افزود: انگور مروست به علت برخورداری از آب شیرین و گوارا و خاک مناسب از
کیفیت بسیار بالایی برخوردار بوده و در سطح کشور علاقهمندان فراوانی دارد.
تیموری
صنایع تبدیلی، تکمیلی و فرآوری محصولات کشاورزی را از ضرورتهای مهم و
اصلی این بخش در زمینه انگور عنوان و اظهار داشت:به علت هزینه بالای تولید
انگور و قیمت پایین محصول، فروش به صورت تازه خوری صرفه اقتصادی نداشته و
فقط با فرآوری انگور و ایجاد صنایع تبدیلی میتوان باعث افزایش درآمد
کشاورزان زحمتکش شد.
مروست قطب تولید انگور در کشور است و بیشترین انگور استان از مروست در شهرستان خاتم تولید می شود.
مرکز این شهرستان در فاصله 240 کیلومتری یزد واقع شده است.