دکتر«سیدمحمدرضا آقایی » در همین راستا اظهار کرد: این جشنواره به همت مرکز دیابت استان یزد و همچنین مشارکت شهرداری و سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری در راستای ترویج تغذیه و آشپزی سالم برگزار میشود .
وی با اشاره به این که غذا خوردن و نوع آشپزی باید سالم باشد، افزود: غذا باید از مزرعه تا سفره و حتی بعد از آن سالم باشد به طوری که حتی انتقال، بسته بندی و نگهداری انواع مواد غذایی نیز باید مورد توجه قرار گرفته و سالم باشد .
دبیر سومین جشنواره بزرگ غذای سالم با بیان این که این جشنواره پنجم و ششم اردیبهشت ماه امسال از ساعت 14 تا 19 در محل سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری یزد برگزار میشود، گفت:برگزاری این چنین رویدادهای فرهنگی و آموزشی نقش مهمی در نهادینه کردن رفتار غذایی سالم بین مردم به ویژه نسل جوان ایفا میکند.
آقای در ادامه با تأکید بر این که نوع پخت سبک آشپزی در سلامت غذا اهمیت بسیار زیادی دارد، تصریح کرد: میزان چربی، نمک، قند غذا، مواد غذایی ترکیب شده با هم و همچنین میزان به کار بردن مواد غذایی باید در نوع آشپزی در نظر گرفته شود .
مدیر مرکز تحقیقاتی درمانی دیابت یزد افزود: باید توجه داشت که پخت زیاد یا خام بودن غذا نباید موجب از دست رفتن برخی از مواد غذایی یا عدم استفاده از برخی مواد شود .
وی با بیان این که غذاهای سالم باید در زنجیره نظارتی وزارت بهداشت باشد، خاطرنشان کرد: مواد غذایی در دسترس عموم و با قیمت مناسب مواد غذایی سالمی هستند که افراد میتوانند با تهیهی سالمترین نوع آنها، غذای سالمی داشته باشند .
این مسئول در پایان از مردم خواست تا علاوه بر جایگزین کردن و تهیهی مواد غذایی سالم و کم هزینهتری چون سویا، مصرف بیشتر سبزیجات و میوهجات را به رژیم غذایی خود اضافه کنند .