تابناک ایلام ، مجتبی قیطاسی :: - من در انتخابات شرکت نمی کنم ! + چرا....؟ - به هزار و یک دلیل.... +دو دلیلی شو میتونی بگی....؟ - بله که میتونم +خب بفرمایید ... - گرانی ، تورم ، بیکاری و... بازم بگم ...
+خوب اینا چه ربطی به شرکت نکردن تو داره...؟ - مگه نمیدونی باعث و بانی همینا این آقایون هستند...! + تو ، دوره قبل در انتخابات شرکت کردی.. ؟
- نه چرا باید شرکت میکردم وقتی اوضاع اقتصادی کشورم اینجویه.... +الان به نظرت شرکت نکردی اوضاع خب شده...؟ +یعنی تو آینده خانواده ،دوست و همسایه ات برات مهم نیست...؟
چه ربطی داره ... +می دونستی اگه شرکت می کردی و احساسی رای نمیدادی و یک فرد اصلح رو انتخاب می کردی، شاید اوضاع الان اینجوری نبود ...؟!
- با مشارکت من در انتخابات هیچی درست نمیشه ....+ولی داری اشتباه می کنی چراکه سرنوشت من ،خانواده ات و حتی کشور می تواند به دست امثال تو رقم بخورد....
باید توجه داشت ؛ریشه اصلی بسیاری ازمشکلات اقتصادی کشور به بی نظمی در مکانسیم قوانین، مقررات و تصمیمات استراتژیک بر می گردد که نتیجه آن بیثباتی و غیرقابل پیش بینی بودن اقتصاد و بروز ناترازی ها است.
لذا بخش کثیری از بی نظمی های و مشکلات اقتصادی امروز ، نشات گرفته از مجلس شورای اسلامی است ، مجلس به عنوان یکی از ارکان اصلی نظام جمهوری اسلامی ،مسئول ساخت نرمافزار مدیریت کشوری است، و همچنین وظیفه ای آن تصویب قوانین مورد نیاز و نظارت درست بر اجرای آنهاست .
اما از آنجا که نمایندگان مجلس در جمهوری اسلامی ایران با رای مستقیم مردم انتخاب و راهی خانه ملت می شوند لذا می توان گفت مردم با حضور و مشارکت غیرمستقیم در تصمیمگیریهای کلان کشور نقش سرنوست ساز و تعیینکنندهای در ثبات و تعالی نظام دارند.
مجلس بهعنوان خانه ملت ، جایگاهی است برای تجلی حضور وخواست مردم در تصمیمگیریهای راهبردی کشور ؛ چراکه از موقعیت و ارزش بالایی برخوردار است.
به همین دلیل سرنوشت ما به دست خود ما رقم خواهد خورد که می بایست با حضور و مشارکت در انتخابات و انتخاب فردی با تعهد و دیندار ، مردم دار ، صداقت و امانت دار و با تجربه و تخصص که بتواند با جرأت، جسارت و شجاعت، امورات مردم را پیگیری کند .
ما با عدم مشارکت در انتخابات و عدم انتخاب یک نماینده اصلح مسیر را برای افرادی هموار می کنیم که بجای اینکه مشکلی ازدوش ملت بردارد با ناتوانی در تصمیم گیری های صحیح و تعیین کننده، باری بر دوشان آنها می افزایند.
لذا ما با رای خود در سرنوشت و آینده یک ملت مسئولیم، برای اینکه وظیفه نمایندگان قانونگذاری و نظارت بر اجرای صحیح قوانین وضع شده است ومی تواند با راهبری و هدایت دولت از طریق قانونگذاری صحیح و اصلاح قوانین و حل مسائل و مشکلات موجود و پیش رو کشور نقش آفرینی کنند و همچنین نظارت موثری بر اجرای قوانین، داشته باشد.
شایان ذکر است ؛افزایش مشروعیت و مقبولیت نظام ، ماحصل حضور و مشارکت مردم در انتخابات است که توان رایزنی های بین المللی سیاست خارجی در راستای تحقق منافع ملی کشور، را به طور چشمگیری بالا می برد./م