به گزارش تابناک ایلام؛ هژبری بیان داشت : برای کنترل ورود و خروج و تردد رانندگان و حضور شرکتهای حمل و نقل مجاز در گمرک مهران، باید مرجع تامین کننده امنیت در محل مستقر شود.
وی افزود : با افراد و شرکتهای متخلف در حوزه مسافری مرز مهران برخورد میشود و جرائم سنگینتری در انتظار متخلفین است.
هژبری خواستار برطرف کردن ضعف اطلاع رسانی ظرفیتهای قوانین حمل و نقل در مرز مهران شد و ادامه داد : عناوین وظایف و تخلفات شرکتهای حمل و نقل و رانندگان باید در معرض دید عموم باشد و اقدامات راهداری و برخوردهای قانونی با متخلفین به اطلاع مردم رسانده شود.
وی تاکید کرد: تلاش کنیم عزت زائرین و مردم ایلام به عنوان خادمان سیدالشهدا در مرز مهران حفظ شود و زائر و مسافر با شأن و منزلت و احساس امنیت در مرز مهران تردد کند تا خدای ناکرده تصویر ناخوشایندی از ایلام در کشور مخابره نشود./ع