بسته خبری ویژه تابناک ایلام
تابناک ایلام آمده است تا به خبرهایی که بدلایلی درسایتهای خبری به آن پرداخته نشده ویا بدلایل ملاحظات یاوابستگی سیاسی مورد توجه قرارنگرفته اند را درقالب "بسته خبری وِیژه تابناک ایلام "به مخاطبین خود تقدیم نماید:
کد خبر: ۵۶۵۲۵
تاریخ انتشار: ۱۲ تير ۱۳۹۴ - ۱۳:۴۹ 03 July 2015
رسانه های خبری استان ایلام که کم هم نیستند ،هرکدام به فراخور  توان خبری یاوابستگی سیاسی اشان خبرهای متعددی از گوشه وکناراستان رابرای استفاده مخاطبین خود منتشر می کنند ،بعضی خبرهایی را برجسته می کنند وبه سرعت در سایتها وخبرگزاریهای استان نقل قول می شوند،اما هستند خبرهایی که شاید سایتها وررسانه های خبری براحتی از کنار آن می گذرند واین خبرهابا وجود اهمیت شان درمیان چرخهای گذر زمان وفراوانی اخبار گم می شوند ،تابناک ایلام آمده است تا به  خبرهایی که بدلایلی درسایتهای خبری به آن پرداخته نشده ویا بدلایل ملاحظات یاوابستگی سیاسی مورد توجه قرارنگرفته اند را درقالب "بسته خبری وِیژه تابناک ایلام "به مخاطبین خود تقدیم نماید:


راز کلاهبرداری سه میلیاردی ایلام فاش شد
فرمانده انتظامی استان ایلام از دستگیری فردی خبر داد که با مدارک جعلی اقدام به دریافت وام بانکی ۳ میلیارد ریالی در شهرستان آبدانان کرده بود.

دولتی افزود: متهم با جعل مدارک پروانه بهره‌برداری یک شرکت اقدام به اخذ وام بانکی کرده بود. با ارائه مدارک جعلی توسط این فرد به بانک، مسئولان بانک به واقعی بودن مدارک مشکوک که برای روشن شدن موضوع مدارک را در اختیار پلیس قرار می‌دهند.

فرمانده انتظامی استان ایلام، گفت: با بررسی‌های صورت گرفته جعل بودن مدارک محرز و با دستگیری متهم پرونده راز این کلاهبرداری ۳ میلیارد ریالی فاش شد.

وی خاطر نشان کرد: کارآگاهان پلیس آگاهی شهرستان آبدانان با استفاده از توانمندی‌های تخصصی و اشراف اطلاعاتی جاعل مدارک را نیز شناسایی و او را دستگیر کردند.

دولتی تصریح کرد: موضوع این پرونده جهت رسیدگی تحت بررسی پلیس و محاکم قضایی قرار دارد

رانت فامیلی در شورای شهرایلام !

مخا ظب آفتاب ایلام نوشت : طبق  ‌ماده ۸۲ مكرر۳  ,‌تبصره ۱ – اعضاء شوراهاي( شهر و روستا)و بستگان درجه يك آنها به هيچ وجه حق انجام‌معامله با دهياري، شهرداري، سازمانها و شركتهاي وابسته به آن را نخواهند داشت و انعقاد ‌هرنوع قرارداد با آنها ممنوع مي‌باشد. در غيراين‌صورت ضمن لغو قرارداد و سلب عضويت دائم از شورا، پرونده به مراجع ذي‌صلاح ارسال مي‌گردد.تبصره ۲ – هرگونه استفاده شخصي از اموال، داراييها و امكانات شوراها، دهياري،‌شهرداري، مؤسسات و شركتهاي وابسته توسط اعضاء شوراها ممنوع مي‌باشد. حال سئوال این است که ؟چگونه یکی از اعضای شورای شهر بصورت غیر قانونی دو دهنه از مجتمع تجاری الفتی ( ۲۲ بهمن ) را خارج از ضوابظ قانونی به مجتمع فوق اضافه نموده است ؟ آیا  واگذاری و اجازه اضافه بنا به این فرد در زد و بندهای موجود بین شهرداری و برخی اعضای شورای شهر است ؟ علت سکوت در این خصوص چیست؟

آیا قرارداد پارکبان با شرکت ….. که وابستگی فامیلی به آفای …… دارد. (باجناق) در زمره این قانون نیست ؟ اصلا هنوز اجرای پارکبان قسمت روی پل ایستگاه چالسراو خیابان تختی اجرایی و به تصویب فرمانداری نرسیده است ؟ چرا توسط شرکت ….. اجرا گردیده است ؟

آفتاب ایلام : در خصوص تخفیفات در ساخت و سازهها ، ایرادات بر قرارداد سد معبر و…… نوشته های زیادی به آفتاب ایلام رسیده که به جهت شفاف سازی توسط مسئولین منتشر میگردد . بدیهی است آفتاب ایلام آماده نشر پاسخ شهرداری و شورای شهر و در صورت لزوم انتشار پاسخهای شفاهی و کتبی آقایان میباشد.

استخاره محسن رضایی برای آزادسازی مهران

یک ‌فرمانده دوران دفاع مقدس گفت: امام خمینی (ره)، جمله معروف خود یعنی خرمشهر را خدا آزاد کرد در وصف شهر «مهران» هم بیان می‌کنند اما این منطقه که کربلایی را در دل خود دارد به فراموشی سپرده‌شده و حوادث مربوط به جنگ تحمیلی در ایلام ثبت و ضبط نشده است.

«محمدتقی قاسمی»، از فرماندهان عملیات کربلای 1 ، بابیان اینکه مهران در دفاع مقدس مظلوم است، اظهار کرد: جنگ در ایلام آغاز شد و در ایلام خاتمه یافت و تنها شهری که در طول دفاع مقدس بین عراق و ایران دست‌به‌دست شده فقط مهران بود و این از مظلومیت‌های مهران است.

این فرمانده دوران دفاع مقدس گفت: اردیبهشت‌ماه سال 65 که مصادف با ماه مبارک رمضان بود دشمن با استفاده از توان زر‌هی و امکانات و یگان‌هایی که در اختیار داشت، استراتژیکی را تحت عنوان دفاع متحرک اتخاذ کرد و نهایتاً در چند جبهه‌، هم در جنوب و هم در شمال غرب و جبهه میانی اقدام به چند عملیات کرد و موفق شد مهران را به اشغال خود دربیاورد.

وی افزود: به دلیل شکست سنگین دشمن از عملیات والفجر 8 و تصرف شهر فاو به دست رزمندگان ما که فشار سنگین روحی و سیاسی بر آن‌ها واردشده بود، دشمن برای جبران این شکست و فشار روحی روانی اقدام به عملیاتی تحت عنوان استراتژیک دفاع متحرک کرد و نهایتاً شهر مهران را به تصرف خود درآورد.

جانشین سابق سپاه امیرالمؤمنین (ع) استان ایلام بابیان اینکه دشمن ازنظر تبلیغاتی خیلی روی منطقه مانور داد تا شاید بتواند شکستی که در فاو متحمل شده بود را جبران کند، گفت: پس از اشغال مهران، حضرت امام (ره) به سپاه دستور داد مهران باید آزاد شود، زیرابه دلیل بهره‌برداری‌های سیاسی و مانوری که دشمن می‌داد، امام می‌خواست دشمن را در این جبهه هم خلع سلاح کند.

قاسمی با اشاره به اینکه نزدیک به 40 روز شناسایی منطقه توسط بچه‌های عملیات و برنامه‌ریزی و طرح‌ریزی توسط فرماندهان انجام شد، گفت: در این ایام وضعیت دشمن مورد تجزیه‌وتحلیل قرار گرفت و نیروها و فرماندهان به منطقه آمدند و تصمیم بر این گرفته شد عملیاتی برای آزادسازی مهران صورت گیرد.

وی خاطر‌نشان کرد: دشمن ازنظر نیروی انسانی و نیروی هوایی بر ما برتری داشت و دشمن به دلیل اشرافی که بر خود مهران و بخشی از ارتفاعات خود داشت جنگ را در این منطقه برای ما سخت کرده بود و به خاطر موقعیت سیاسی و اقتصادی که این منطقه داشت، دشمن آمده بود بجنگد و در مهران بماند.

‌قاسمی افزود: فرمانده لشکر‌هایی که مأموریت شکستن خطوط دفاعی دشمن بر عهده‌شان بود، به دلیل برآوردی که از وضعیت منطقه و دشمن داشتند، آزادسازی مهران برایشان سخت بود، چون دشمن از هر نظر بر ما برتری داشت. محسن رضایی فرمانده وقت سپاه پاسداران در جمع فرمانده هان لشکری گفتند ما به قرآن پناه می‌بریم، قرآن را که باز کردند سوره حج آمد آنگاه به آیه 40 «الَّذِینَ أُخْرِجُوا مِن دِیَارِهِمْ بِغَیْرِ حَقٍّ إِلَّا أَن یَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ ...» رسید گفت: این آیه مصداق مهران است که به شما اجازه نبرد داده‌شده و بدانید طبق وعده قرآن در این نبرد پیروز خواهیم شد و دقیقاً در عملیات کربلای (1) این اتفاق افتاد و مهران که به‌ناحق گرفته‌شده بود از دست دشمن خارج شد.

این فرمانده دوران دفاع مقدس گفت: در نهم تیرماه از چند جبهه همچون محور تپه غلامی، باغ کشاورزی، جاده دهلران مهران به دشمن هجوم بردیم و عملیات در 4 مرحله انجام شد و به خاطر برتری انسانی، هوایی و زرهی دشمن ما هیچ‌گاه عملیات در روز علیه دشمن نداشتیم و برای کاهش تلفات عملیات مجبور بودیم در شب عملیات انجام دهیم، ولی برای اولین بار مرحله چهارم عملیات کربلای 1 در روز انجام شد و ارتفاعات آب زیادی» و قلاویزان و سایر مناطق در تصرف دشمن همه آزاد شدند.

قاسمی بابیان اینکه ارتفاعات قلاویزان از سال 59 به اشغال دشمن درآمده بود، گفت: دشمن باوجود تاکتیک‌ها و موانع دفاعی که در این منطقه به‌کاربرده بود، هیچ‌گاه تصور شکستن این خطوط دفاعی را نمی‌کرد و دشمن تصور نمی‌کرد ما بتوانیم به ارتفاعات قلاویزان دسترسی پیداکرده و شهر مهران را آزاد کنیم.

این فرمانده دوران دفاع مقدس گفت: اینکه امام (ره) فرمودند مهران را هم خدا آزاد کرد، یکی از دلایل آن به‌کارگیری همه تدابیر عملیاتی، امنیتی و دفاعی دشمن بود که حتی شکست خط محال بود و این خدا بود که حضور داشت و رزمنده‌ها را وسیله قرار داد و مهران آزاد شد‌.

‌وی افزود: مهران بعد از 44 روز به دست رزمنده‌ها افتاد و بخش عظیمی از نیروها و ادوات دشمن منهدم شد، تعداد زیادی از تانک‌ها نیز به غنیمت گرفته شد.

قاسمی بابیان اینکه با این پیروزی، جاده مواصلاتی غرب به جنوب دشمن کاملاً در تیر و دید نیرو‌های رزمنده ما قرار گرفت، خاطر‌نشان کرد: بسیاری از شهرهای عراق در دید و تیررس ما قرار گرفت و استراتژیک دفاع متحرک دشمن برای همیشه تاریخ، درنبرد کربلای 1 درهم‌شکسته شد و باروحیه عاشورایی و ولایی توانستیم پیروز شویم.

قاسمی تصریح کرد: در تقویم ما 31 شهریور سال 59 را آغاز جنگ دانسته‌اند که این خود ظلمی است در حق مهران و ایلام. ما از خرداد 59 قبل از آغاز رسمی جنگ شاهد درگیری‌هایی در ارتفاعات رضاآباد»، کله‌قندی و بهرام‌آباد و به‌طورکلی آتش‌بازی‌های دشمن در مهران بودیم. اولین منطقه‌ای که دشمن در زمان تهاجم اشغال کرد، ارتفاعات میمک از مناطق عمومی مهران بود که در تاریخ 20 شهریور 1359 میمک سقوط کرد و به تصرف دشمن درآمد.

وی افزود: برای اثبات این ادعا که جنگ در ایلام زودتر آغاز شد، باید به چند نمونه اشاره‌کنم. حمله ناجوانمردانه دشمن به سایت نیروی هوایی در «نخجیر» در مهرماه سال 1358، تجاوز هوایی رژیم بعث عراق در روز 13 فروردین سال 1358 یعنی درست یک روز بعد از رأی «آری» مردم به‌نظام جمهوری اسلامی به منطقه «بهرام‌آباد» مهران، حمله به قله‌های دهلران، انفجار لوله‌های نفت در دهلران، حمله به پاسگاه «هلاله» در «میمک» در اردیبهشت 58 و مجروح شدن تعدادی از کارکنان آن پاسگاه، حمله توپخانه‌ای دشمن در خرداد 58 به پاسگاه‌های «فرخ‌آباد» و «رضاآباد» و ارتفاعات 343 ازجمله دلایل اثبات این ادعا هستند.

این فرمانده دوران دفاع مقدس گفت: جنگ در ایلام آغاز شد و در ایلام هم ختم شد و حمله به ارتفاعات «نی‌خزر» و «هلاله» و ارتفاعات میمک در روز 16 شهریور 1359 و شهادت اولین فرمانده شهید ایران در جنگ یعنی شهید «روح‌الله شنبه‌ای» در روز 20 شهریور 1359 یعنی 11 روز قبل از آغاز رسمی جنگ عراق علیه ایران در پاسگاه بهرام‌آباد که فرمانده سپاه ایلام بود این سخن را ثابت می‌کند، پس سه ماه قبل از 31 شهریور، جنگ در ایلام آغازشده بود.

جانشین سابق سپاه امیرالمؤمنین (ع) استان ایلام گفت: امام خمینی (ره)، جمله معروف خود یعنی خرمشهر را خدا آزاد کرد در وصف شهر مهران هم بیان می‌کنند اما این منطقه که کربلایی را در دل خود دارد به فراموشی سپرده‌شده و حوادث مربوط به جنگ تحمیلی در ایلام ثبت و ضبط نشده است. باوجوداینکه کتاب‌های مختلفی در این زمینه منتشرشده است اما هیچ‌کدام از این کتاب‌ها آن‌گونه که باید حوادث ایلام در دوران دفاع مقدس را که به دل بنشیند چاپ نکرده‌اند که امیدواریم با همکاری دلسوزان این عرصه این مهم اتفاق بیفتد و این کوتاهی‌ها و بی‌توجهی‌ها که تداوم کوتاهی‌هایی است که در زمان دفاع مقدس در مورد ایلام اتفاق افتاد جبران شود.


آماراستعفای مدیران کل برای شرکت درانتخابات /ایلام یک نفر

به گزارش آفتاب ایلام، حسینعلی امیری افزود:استعفای این سه گروه از مدیران کل وزارت کشور مورد موافقت رحمانی فضلی وزیر کشور و مقامات مربوطه قرار گرفته است.

وی همچنین آمار استعفای این مدیران کل را به تفکیک استان های کشور به شرح زیر اعلام کرد:

در آذربایجان غربی چهار نفر، اردبیل دو نفر، اصفهان یک نفر، ایلام یک نفر، بوشهر پنج نفر، تهران دو نفر، چهارمحال بختیاری یک نفر، خراسان جنوبی دو نفر، خراسان رضوی چهار نفر، خراسان شمالی سه نفر، خوزستان هفت نفر، زنجان دو نفر، فارس سه نفر، قزوین یک نفر، قم دو نفر، کردستان یک نفر، کرمانشاه سه نفر، کرمان سه نفر، گلستان یک نفر، گیلان یک نفر، لرستان سه نفر، استان مرکزی دو نفر، هرمزگان چهار نفر، همدان دو نفر و در یزد نیز سه نفر از مدیران کل در هر سه گروه (فرماندار، استاندار و شهردار) استعفای خود را برای انتخابات اعلام کردند.

وی در ادامه اعلام کرد: از استان آذربایجان شرقی، البرز، سمنان، سیستان و بلوچستان، کهگیلویه و بویر احمد و مازندران هیچ مدیری استعفا نداده است

فرماندار معزول کرمانشاهی فرماندار ایوان می شود
با قوت گرفتن  رفتن معروف بسطامی از فرمانداری ایوان گمانه زنی های مختلف برای جایگزین وی آغاز شده است.

شنیده های خبرنگار ما حاکی است که در این میان بده بستانی عجیب بین استانهای کرمانشاه و ایلام صورت گرفته است.

با رفتن "افشین کریمی" سرپرست سابق دفتر امور روستایی استانداری ایلام به کرمانشاه و فرماندار شدن وی در اسلام آباد،بسیاری از سیاسیون بر این عقیده بودند که به زودی یک کرمانشاهی در استان ایلام صاحب منصب خواهد شد.

اما نکته قابل تامل در این جابجایی ها ورود یک فرماندار معزول شده کرمانشاهی به ایوان می باشد.

"فرامرز اکبری" فرماندار گیلان غرب که توسط استاندار کرمانشاه عزل شده اینبار راهی استان ایلام شده و فرمانداری ایوان را عهده دار شد.

نکته جالب توجه جابجایی اکبری فرماندار گیلان غرب این است که،"کرم محمدی"دیگر فرمانداری که توسط استاندار کرمانشاه برکنار شده گزینه اول جایگزینی اکبری خواهد بود.

اکنون این سوال در اذهان عمومی مطرح می شود که آیا یک نیروی بومی و متخصص در استان ایلام پیدا نمی شد که فرماندار عزل شده یک استان دیگر عهده دار این مسئولیت شود؟





منبع: تابناک
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار