استاندارایلام با اشاره به شعار سال گفت: در این زمینه امکانات مناسبی در اختیار ایده سازان از جمله وام ارزان قیمت و تشکیل صندوق های حمایت از ایده ها قرار خواهد گرفت تا افراد براحتی ضمن شکوفایی ایده ها، آنها را به ثروت تبدیل کنند.
کد خبر: ۲۵۹۳۴۰
تاریخ انتشار: ۲۲ تير ۱۳۹۵ - ۱۸:۴۰ 12 July 2016
استاندارایلام با اشاره به شعار سال گفت: در این زمینه امکانات مناسبی در اختیار ایده سازان از جمله وام ارزان قیمت و تشکیل صندوق های حمایت از ایده ها قرار خواهد گرفت تا افراد براحتی ضمن شکوفایی ایده ها، آنها را به ثروت تبدیل کنند.


به گزارش تابناک ایلام؛محمدرضا مروارید روز سه شنبه در اولین جشنواره ایده های ثروت ساز دانشگاه ایلام اظهار کرد: اگر چه استان ما دیر به مجموعه طرح های دانش بنیان پیوست اما با استعدادهای خوبی که وجود دارد امیدواریم این عقب ماندگی جبران و شاهد رشد و شکوفایی این استعدادها باشیم.

وی افزود: در گذشته بسیاری از افراد مستعد بدلیل کمبود امکانات و نبود مرکز یا شرکتی برای برای ثبت و عملیاتی شدن استعدادهای خود از این ایده ها استفاده نمی کردند اما با دایر شدن شرکت های دانش بنیان و همکاری دانشگاه ها و واحدهای آموزشی این نقیصه رفع و افراد براحتی می توانند ایده های خود را به ثروت تبدیل کنند.

مروارید یادآور شد: راه اندازی مراکز دانش بنیان از افراد دارای ایده های برتر حمایت می کند تا این افراد با کمک های مالی و معرفی به بانک ها از تسهیلات خوبی برای عملی ساختن ایده های خود برخوردار شوند.

وی تاکید کرد: حضور 200 نفری و کم سابقه نخبگان و ایده پردازان در این جشنواره نشان از وجود استعدادهای بی شمار و علاقه مند در استان دارد و برگزاری این جشنواره ثابت کرد بعد مسافت و مرزها نمی تواند افراد را حتی در شهرهای کوچک از علم و تکنولوژی باز دارد.

استاندار ایلام گفت: با وجود تحریم های ظالمانه در کشور نخبگان و ایده پردازان مستعد و توانمند با کمترین امکانات بهترین ایده ها را ارائه کرده اند و یکی از دستاوردهای برجام دسترسی همه افراد به سایت ها و منابع علمی و تکنولوژی جهان است که نخبه های ایرانی با بهره مندی حداکثری از این منابع در بسیاری از مجامع علمی داخلی و خارجی موفق ظاهر شده اند.

مروارید با اشاره به شعار سال اضافه کرد: در این زمینه امکانات مناسبی در اختیار ایده سازان از جمله وام ارزان قیمت و تشکیل صندوق های حمایت از ایده ها قرار خواهد گرفت تا افراد براحتی ضمن شکوفایی ایده ها، آنها را به ثروت تبدیل کنند.

وی با توجه به هم مرز بودن با استان ایلام با کشور عراق و وجود مشترکات فرهنگی، مذهبی و قومی با این کشور افزود: نخبگان ایلامی از فرصت بازارکار و مخاطبان این کشور بهره ببرند و با مشارکت این مخاطبان کارهای بزرگی را طراحی و در زمینه شرکت های دانش بنیان و تبدیل ایده به ثروت و تولید یک جهش خوب ایجاد کنند.

استاندار ابراز امیدواری کرد در آینده این استان به عنوان یک استان فن آور معرفی شود و با شکوفایی استعدادهای نهفته از این ظرفیت برای ارتقای و توسعه استان در زمینه های صنعت و معدن، کشاورزی، گاز و پتروشیمی و صنعتی استفاده کرد.

رئیس دانشگاه ایلام نیز در این آیین اظهار کرد: سال گذشته تعامل به گونه ای بود که برنامه های مناسبی در زمینه علم و فن آوری در استان صورت گرفت و با حمایت استاندار از برنامه های دانشگاهی، پیشرفت های خوبی در این بخش حاصل شد.

محمد علی اکبری گفت: عملکرد مراکز و شرکت های دانش بنیان در دیگر استان های کشور موفقیت آمیز بود اما استان ایلام از لحاظ کمی و کیفی شرکت های دانش بنیان با مکشلاتی مواجه است.

به گفته وی، دانشگاه ایلام در صدد افزایش این مراکز و بومی سازی ایده ها و طرح های دانش بنیان و ایجاد تعامل بیشتر با مسئولان پارک علم و فن آوری برای بالفعل کردن این استعدادها بسیج شوند.

علی اکبری افزود: با توجه به شرکت کم سابقه 200 نفر در این جشنواره این امیدواری به وجود آمده که افراد توانمند در این استان در صدد تبدیل ایده های خود به ثروت هستند و در بین شرکت کنندگان اقشار مختلفی چون دانش آموزان و دانشجویان و حتی اعضای هیات علمی دانشگاه ها حضور داشتند.

وی با اشاره به داوری این جشنواره اعلام کرد: با توجه به استقبال بی نظیر و تنوع ایده ها کار داوری سخت است که در مرحله اولیه تعدادی از این طرح ها رد و بیش از 70 طرح به مرحله بعد راه یافت و برای شناسایی نفرات برتر در سه پنل کشاورزی، صنعت و فن آوری داوری های انجام شد.

وی تاکید کرد: رسالت اولیه ما پایش و شناسایی استعدادها و ایده ها و مرحله بعدی نیز تبدیل این ایده ها به ثروت است حال انکه ما زمینه را برای اجرایی کردن مرحله دوم فراهم می کنیم.

علی اکبری یادآور شد: این ایده ها باید کماکان ادامه یابد و مرکز پژوهشی دانشگاه نیز این روند را ادامه می دهد و در تلاشیم نقص کمبود شرکت های دانش بنیان را رفع و ایلام را در حوزه نظریه پردازی و دانش در تراز ملی معرفی کنیم.

در این جشنواره 176 ایده به دبیرخانه جشنواره ارسال شد و در نهایت 73 ایده به مرحله پایانی راه یافت که از میان آنها 17 طرح به عنوان طرح های برتر و شایسته برگزیده شدند.

آیین گشایش نخستین جشنواره ایده های ثروت ساز در سالن همایش های دانشگاه ایلام و با حضور مسئولان استانی، اساتید و دانشجویان و جمعی از نخبگان و ایده پردازان استان برگزار شد.


اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار