مدیرکل امور مالیاتی استان ایلام گفت: سال گذشته یکهزار و 150 میلیارد ریال درآمد مالیاتی در این استان وصول شد.
کد خبر: ۶۰۲۳۴
تاریخ انتشار: ۲۰ تير ۱۳۹۴ - ۱۴:۳۷ 11 July 2015
به گزارش تابناک ایلام،غلامرضا امیدی با بیان اینکه این میزان درآمد مالیاتی شامل مالیات بر ارزش افزوده و مالیات مستقیم است، اظهار کرد: سال گذشته 100 درصد درآمدهای مالیاتی این استان محقق شد.

وی افزود: بر اساس قانون صاحبان درآمد تا 31 تیرماه برای تسلیم اظهارنامه مالیاتی عملکرد سال قبل خود فرصت دارند.

امیدی با بیان اینکه صاحبان مشاغل در صورت تسلیم اظهارنامه مالیاتی در موعد مقرر از معافیت عملکرد سالانه برخوردار می شوند، تاکید کرد: صاحبان مشاغل در صورت عدم تسلیم اظهار نامه مالیاتی در موعد اعلام شده، علاوه بر حذف معافیت مالیاتی، مشمول جریمه نیز می شوند.

مدیرکل امور مالیاتی ایلام با بیان اینکه مودیان مالیات بر ارزش افزوده باید چهار بار در سال نسبت به تسلیم اظهارنامه اقدام کنند، گفت: مودیان نظام مالیات بر ارزش افزوده، حداکثر 15 روز پس از پایان هر فصل مهلت دارند اظهارنامه مالیاتی خود را تسلیم کنند.

امیدی شرط بخشودگی هرگونه جرایم را تسلیم اظهارنامه در موعد مقرر قانونی و پرداخت مالیات اعلام کرد و افزود: مودیانی که از تسلیم اظهارنامه و پرداخت مالیات خودداری کنند، مشمول بخشودگی جریمه نمی شوند.

وی ادامه داد: بر اساس قانون تنها چند گروه از مشاغل از جمله پیمانکاران، مشاوران املاک، رستوران ها، طلافروشان، شرکت های کامپیوتری، فروشندگان آهن آلات و غیره مشمول مالیات بر ارزش افزوده هستند و دیگر مشاغل حق اضافه کردن مالیات بر ارزش افزوده به قیمت اجناس خود را ندارند.

وی یادآور شد: این گروه از مشاغل نیز باید در سامانه ثبت نام کرده و گواهینامه مالیات بر ارزش افزوده دریافت کنند تا بتوانند به عنوان مودی مالیات بر ارزش افزوده شناخته شوند.

مدیرکل امور مالیاتی ایلام گفت: کالاهای اساسی در سبد خانوار مردم همچون آرد، نان، گوشت، برنج، روغن، شکر، پنیر و شیر از پرداخت مالیات بر ارزش افزوده معاف هستند.

امیدی با بیان اینکه مالیات بر ارزش افزوده بعنوان مالیات مصرف از مصرف کنندگان نهایی دریافت می شود، افزود: مودیان مالیات بر ارزش افزوده، 9 درصد به قیمت اجناس خود افزوده و سپس آن را به صورت مالیات به دولت پرداخت می کنند.

وی خاطر نشان کرد: تامین درآمد های پایدار و سالم برای دولت و شهرداری ها، ایجاد شفافیت اقتصادی، کاهش بار مالیات از تولید و درآمد و انتقال آن به سمت مالیات بر مصرف و حذف مالیات مضاعف از مهمترین اهداف اجرای قانون مالیات بر ارزش افزوده در کشور است.
منبع: ايرنا
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار