رییس شبکه دامپزشکی شهرستان ایلام:
دکتر «محمد علی‌رحمی» با تاکید بر اینکه از خرید گوشت ذبح شده در مراکز غیرمجاز خودداری کنند، اظهار کرد: بیماری تب کرینه کنگو یا ویروس (سی‌سی‌اچ‌اف) از طریق کنه و انتقال ویروس از خون، ترشحات، بافت و گوشت حیوان آلوده به انسان منتقل می‌شود حال اینکه اگر گوشت حاوی این ویروس به مدت 24 ساعت در دمای سرد یخچال نگه‌داری شود به دلیل سرمازدگی از بین می‌رود.
کد خبر: ۱۵۶۳۵۹
تاریخ انتشار: ۱۳ دی ۱۳۹۴ - ۰۷:۵۸ 03 January 2016
به گزارش تابناک ایلام، رییس شبکه دامپزشکی شهرستان ایلام گفت: شهروندان از مصرف گوشت تازه ذبح شده به دلیل احتمال وجود ویروس تب کریمه‌ی کنگو خودداری کنند.

دکتر «محمد علی‌رحمی» با تاکید بر اینکه از خرید گوشت ذبح شده در مراکز غیرمجاز خودداری کنند، اظهار کرد: بیماری تب کرینه کنگو یا ویروس (سی‌سی‌اچ‌اف) از طریق کنه و انتقال ویروس از خون، ترشحات، بافت و گوشت حیوان آلوده به انسان منتقل می‌شود حال اینکه اگر گوشت حاوی این ویروس به مدت 24 ساعت در دمای سرد یخچال نگه‌داری شود به دلیل سرمازدگی از بین می‌رود.

رییس شبکه دامپزشکی شهرستان ایلام ویروس تب‌دار کریمه کنگو در حیوان‌های اهلی مثل گاو، گوسفند و بز وجود دارد و از طریق مصرف گوشت آلوده، کشتارگاه‌های غیرمجاز، تماس با امحا و احشا حیوانات آلوده امکان انتقال به انسان وجود دارد، ادامه داد: با توجه به اینکه مردم استان ایلام تمایل به مصرف گوشت به صورت گرم و تازه ذبح شده دارند تاکید می‌شود از مراکز بهداشتی که مدت 24 ساعت گوشت را در داخل یخچال نگه داشته و سپس وارد چرخه‌ی فروش می‌کنند خریداری کنند.

علی‌رحمی افزود: تب کریمه کنگو هیچ علائمی بر روی حیوان و گوشت آن بر جای نمی‌گذارد به همین جهت حتی پزشکان نیز قادر به تشخیص وجود بیماری در دام نیستند و تاثیرات آن در انسان با مصرف گوشت تازه ذبح شده نمایان می‌شود برای همین نیز تاکید می‌شود با توجه به از بین رفتن بیماری تب کریمه در دمای یخچال، اقدام به خرید گوشت از مراکز بهداشتی به علت نگه‌داری گوشت در یخچال شود.

وی خاطر نشان کرد: علائم بیماری تب کریمه شامل تب، سردرد، سرگیجه و حالت تهوع است که با ورود ویروس به بدن، شخص دچار خونریزی از مجاری خروجی مثل بینی می‌شود./پ

منبع: ایسنا
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار