کد خبر: ۱۱۵۶۲۹
تاریخ انتشار: ۲۹ مهر ۱۳۹۴ - ۰۹:۰۸ 21 October 2015
به گزارش تابناک ایلام، حسین کلانتری عصر سه شنبه در کارگروه امنیت مواد غذایی استان ایلام افزود: در بسیاری از موارد مواد غذایی سالم و مورد نیاز در دسترس است و توان اقتصادی لازم نیز وجود دارد اما مشکل فرهنگ مصرف ناصحیح است.
وی با بیان اینکه باید مواد غذایی سالم در دسترس مردم قرار گیرد، ادامه داد: هزینه مصرف درست بسیار کمتر از هزینه مصرف مواد غذایی ناسالم است.
معاون سیاسی امنیتی استاندار ایلام گفت: 130 شاخص در زمینه غذایی تعریف شده است که بر اساس آنها، استان ایلام در میانه جدول قرار دارد.
کلانتری اظهار کرد: ستاد بهبود تغذیه و امنیت غذایی در کشور و استان ها تشکیل شده است و باید تلاش کنیم وضعیت استان در این زمینه بهبود یابد.
وی یادآور شد: در استان ایلام اقدامات خوبی برای این مهم انجام شده اما کافی نیست و باید در این زمینه فرهنگسازی شود.
معاون سیاسی امنیتی استاندار ایلام گفت: سالانه 180 هزار تن گندم در این استان تولید می شود که حدود دو برابر نیاز استان است.
کلانتری افزود: وضعیت تولید گوشت قرمز و سفید هم به همین شکل است و سالانه دو برابر نیاز استان تولید می شود.
وی ادامه داد: 23 هزار خانوار با 65 هزار نفر جمعیت در این استان بدلیل کمبود منابع مالی و درآمدی از حمایت دولت در تامین سبد غذایی بهره مند می شوند.
وی خاطر نشان کرد: خدمات و حمایت های دولت شامل تمامی افراد نیازمند می شود اما دنبال کیفیت بخشی به این خدمات باشیم.
منبع: ايرنا
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار