کارشناس
تغذیه اداره کل نظارت بر مواد خوراکی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو گفت:
مضرات استفاده از زولبیا و بامیه بیش از فواید آن است.
به گزارش
مهر، زهره پوراحمد با بیان اینکه مصرف زولبیا و بامیه فواید و مضراتی دارد،
اظهار داشت: مضرات استفاده از این شیرینی بیش از فواید آن است.
وی
افزود: جعبه های زولبیا و بامیه باید مجوز بهداشتی داشته باشد و بر روی
بسته بندی جعبه ها آرم سازمان غذا و دارو هک شده باشد در غیر این صورت از
مصرف آنها پرهیز نمایند.
پوراحمد در ادامه به فواید این شیرینی
اشاره کرد و گفت: از فواید زولبیا و بامیه فقط میتوان به این اشاره کرد که
برای لحظات اول بعد از افطار به جهت اینکه دارای قندهای ساده بالایی است،
یک تا دو عدد توصیه به مصرف میشود و این قندهای ساده سریع شکسته میشود و
قند خون مورد نیاز را سریع بالا میبرد.
وی اظهار داشت: بر عکس
فواید که مختصر است، مضرات آن بی شمار است و میتوان به کالری بالای آن که
منجر به افزایش وزن و ناراحتیهای متعاقب آن میشود، اشاره کرد. همچنین با
توجه به اینکه قندهای ساده آن بالاست، به همین دلیل اصلا به بیماران دیابتی
و همچنین افراد عادی به جز در همان لحظات اولیه افطار توصیه نمیشود؛
چراکه قندهای ساده در بدن سریع به چربی تبدیل میشود.
کارشناس اداره
کل نظارت بر مواد خوراکی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو با بیان اینکه
زولبیا و بامیه چربی بالایی دارد، اظهار داشت: این شیرینیها درون روغن
بطور غوطهور سرخ میشود و از همه مهمتر اینکه احتمال دارد از روغنهای
نامناسب برای طبخ آنها استفاده شود در نتیجه با وجود آنکه چربی بالایی
دارد، مواد مخاطرهآمیز برای سلامتی مانند پراکسید و اسیدیته نیز دارد.
پوراحمد
گفت: از آنجا که معمولا نوع مصرف با مقاومت همراه خواهد بود توصیه میشود
در مصرف زولبیا و بامیه احتیاط شود و به یک الی ۲ عدد در روز اکتفا کنید.