کد خبر: ۴۰۲۸۴۵
تاریخ انتشار: ۱۶ فروردين ۱۳۹۶ - ۱۷:۵۴ 05 April 2017
طلاب و روحانیون حوزه علمیه قم پس از گذارندن تدریس دو دوره مقدمات و سطح که ده سال به طول می انجامد وارد دوره درس خارج می شوند. منظور از درس خارج در حوزه های علمیه، درس هایی است که کتاب معین و مشخصی برای تدریس ندارند، بلکه اساتید دروس خارج که معمولاً مراجع و مجتهدین هستند، یکی از متون فقهی و کتاب های علمای گذشته را به عنوان متن قرار می دهند و در هر مسئله از مسائل فقهی به صورت مستدل با توجه به ادله اربعه (قرآن، حدیث، عقل و اجماع) به بحث و برسی می پردازند و پس از بررسی همه جانبه اطراف مسئله در پایان نظر خود را در آن موضوع اعلام می کنند.
 
به گزارش ایسنا، مسجد اعظم قم که در کنار حرم مطهر حضرت فاطمه معصومه(س) قرار گرفته است کهدر این روزها مراجع عظام تقلید آیات وحید خراسانی، مکارم شیرازی، سبحانی، نوری همدانی و جوادی آملی به تدریس می پردازند.
 
 
اشتراک گذاری
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۷:۴۴ - ۱۳۹۶/۰۱/۱۷
حالا این کلاسها تمامشد برا یمردم چه می کند بالای منبر به غیر از سیاست حرفی نمی زنندو تازه بعد از انکه از این اتقهها بیرونامدند با این کتابهها و فلسفه ها چه میخواهند بکنند باز قدیم اگر طلابی بود چند تا منبر مردم را از مال حرام خوردن و ربا خوردن مسئولین را زیر تیغ خود داشتن بودند الان همه هواپیما سوار ..اتاق خصوصی ...بادی گادر وووووووووووو چه شود از این کلاسها چی بیرون بیاید
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار